S'obri el termini per a reservar les taules per a les paelles de Xàtiva 2023 del pròxim 20 d'agost

El tràmit gratuït s'ha de fer a través de la web de la Fira de Xàtiva 2023

Guardar

Imatge d'arxiu de les paelles de Xàtiva
Imatge d'arxiu de les paelles de Xàtiva

Des d'aquest matí a les 10 hores s'ha obert el termini per a reservar els tiquets de les taules de paelles 2023 de la Fira de Xàtiva, que tindran lloc el diumenge 20 d'agost. Aquest tràmit és gratuït i ha de fer-se mitjançant la pàgina web de la Fira de Xàtiva 2023, exactament en la pestanya dedicada a aquesta activitat (hi ha un total de 170 taules que estan numerades i que apareixen en un plànol, cada grup haurà de seleccionar una taula per a apuntar-se).

L'Ajuntament ha informat que per taula seran mínim 6 persones i un màxim de 10 comensals. El tiquet serà nominatiu, per la qual cosa apareixerà la informació amb el nom i cognoms, així com el DNI de tots els components del grup. Aquest resguard serà necessari presentar-ho tant en l'entrada com en la recollida dels condiments per a la verificació i ocupació de la taula assignada.

Per això, l'entrada al recinte es farà en grup i serà obligatori mostrar el DNI. Si un mateix DNI és utilitzat en diverses reserves, s'anul·laran de manera immediata les taules en les quals aparega aquest document duplicat. Des del Consistori recorden que per cada taula haurà d'haver-hi un mínim de 4 adults, els quals seran els responsables de qualsevol incidència. A més, no està permés entrar al recinte botelles de vidre.

Paellas de Xàtiva de 2022
Paelles de Xàtiva de 2022

Ubicació i horari

La festa de les paelles tindrà lloc en l'aparcament del pavelló de Voleibol, que precisament és el mateix espai que ocuparà els dies previs la Fira del Bestiar. Cal recordar que hi hauran zones d'ombra per a poder protegir-se de la calor.

L'obertura de portes i el repartiment d'aliments començarà a les 12.00 h. Una vegada passades les 16.00 h, s'obriran les portes del recinte amb entrada lliure perquè puguen accedir aquells que vulguen assistir a l'actuació musical. Enguany actuarà l'orquestra La Festa de 16.30 fins a les 21 hores.

Destacats