L'Antic Mercat de Torrent acull la presentació d'un projecte faller sobre diversitat per al Festival Diversity València

Guardar

Cartell Festival Diversity València Torrent
Cartell Festival Diversity València Torrent

La Sala Cívica de l'Antic Mercat acollirà demà 28 de juny, a les 20.00 hores, la presentació d'un projecte faller sobre diversitat emmarcat en la celebració del Festival internacional de música Diversity València i que compta amb la col·laboració de la Falla Cronista Vicent Beguer i Esteve de Torrent.

Aquesta presentació coincideix amb el Dia Internacional de l'Orgull, i en ella es donarà a conéixer l'esbós d'una falla que serà icona del projecte, que centra la seua temàtica en la diversitat i l'autor de la qual és l'artista faller Raúl Martínez, conegut com Chuky.

Aquesta falla es plantarà dues vegades, la primera d'elles el dia 19 de juliol en la Ciutat de les Arts i les Ciències, recinte que albergarà el Diversity València Festival, i on serà present durant els dies que dure l'esdeveniment – del 21 al 23 de juliol - com a símbol de celebració de la diversitat des de la tradició fallera. I es tornarà a plantar de nou durant la Setmana Fallera de 2023 als carrers de Torrent, on serà una falla més.

A l'acte de presentació acudiran la regidora d'Igualtat i Formació, Marina Olivares; el regidor de l'àrea de Ciutadania, Pascual Martínez; la vicepresidenta de Cultura de la Comissió torrentina, María Andreu; l'artista faller creador de l'obra, Raúl Martínez; la Fallera Major de Torrent, Sara Garrigues, al costat de la seua cort d'honor; i la directora de Comunicació del Diversity València Festival, Mar Gallego.

Arxivat a:

Destacats