Tres campionats d'Espanya de taekwondo per al Club Esportiu PIAAM de Paiporta

Paula Temina, Iván Lysenko i Yago Martínez sumen medalles d'or a l'extens palmarès del club paiportino. Mohamed Ouadi i Laia Portillo es pengen el bronze en la competició celebrada a Alacant

Guardar

La taekwondista de Paiporta, Paula Temina
La taekwondista de Paiporta, Paula Temina

Tres taekwondistes de Paiporta s'han alçat recentment amb medalles d'or en el Campionat d'Espanya celebrat a Alacant.- Es tracta de Paula Temina, campiona absoluta en categoria sénior de menys de 53 quilos: Iván Lysenko, guanyador del torneig cadet de menys de 65 quilos, i Yago Martínez, or en precadet de menys de 57 quilos.

A aquests destacats resultats, el Club Deportivo PIAAM Paiporta suma altres dos metalls: els de Mohamed Ouadi, bronze en la categoria precadet de menys de 33 quilos, i Laia Portillo, també bronze, en el seu cas, en la modalitat poomsae infantil.

El Club Deportivo PIAAM suma aquests títols a altres molt destacables aconseguits per esportistes que pertanyen a la seua disciplina. De fet, Paula Temina s'ha proclamat enguany campiona d'Europa Universitària, mentre que Iván Lysenko ha sumat al seu palmarés l'Open de Romania, del qual es va proclamar campió a finals de novembre.

Arxivat a:

Destacats