Comença la matrícula en el Centre de Formació de Persones Adultes de Paiporta

El primer període de matriculació estarà obert del 15 al 29 de juliol i al setembre es tornarà a obrir la matrícula, del dia 5 en el dia 16

Guardar

Classes per a persones adultes a Paiporta
Classes per a persones adultes a Paiporta

La Regidoria d'Educació ha obert el termini per a matricular-se en l'oferta formativa del Centre de Formació de Persones Adultes de Paiporta per al curs 2022-2023.

La matrícula estarà oberta en un primer període, del 15 al 29 de juliol, i després de l'estiu, del 5 al 16 de setembre.

En el cas de la matrícula als tallers que ofereix el centre, la inscripció es podrà formalitzar presencialment entre el 12 i el 16 de setembre, en horari de matins, de 9.30 a 13.30 hores. Alternativament, la tramitació es podrà realitzar telemàticament entre el 5 i el 16 de setembre, a través de la web de l'empresa que gestione les activitats, encara per designar.

Mentre que la Formació Bàsica i els cursos començaran el 19 de setembre, els tallers i l'activitat de l'Associació ho faran el 3 i el 5 d'octubre, respectivament. També està previst que es reprenguen després de l'estiu els grups de conversa i intercanvi cultural Rogles de Babel, amb grups d'anglés, francés, italià, alemany, àrab i rus.

El Centre oferirà sis grups de Formació Bàsica, quatre grups d'anglés a l'aulari de l'Escola Oficial d'Idiomes, diferents nivells de valencià, espanyol o accés a la universitat per a majors de 25 anys.

Així mateix, després de la bona acollida en el seu primer any d'implantació, enguany tornarà a  l'oferta acadèmica un curs trimestral d'Alfabetització Digital per a persones adultes, dirigit a aquelles persones que per edat i generació no són natius digitals i no estan familiaritzats amb l'administració i els tràmits telemàtics. El curs està bonificat al 100% i sorgeix enfront de la creixent implantació dels tràmits telemàtics.

Pel que fa als tallers, s'oferiran cursos de fotografia, pintura, costura i moda, pilates, mindfulness o intel·ligència emocional.

Com és habitual, els cursos i tallers es realitzaran a partir d'un mínim de persones preestablert. Així mateix, la matrícula continuarà oberta al llarg de tot l'any en el cas dels cursos que encara tinguen places disponibles.

Tota la informació sobre cursos oferits, horaris, dates i grups es pot consultar al web del CFPA i a través de l'enllaç paiporta.es/cfpa.

Arxivat a:

Destacats