Comença la inscripció per a comerços de la campanya 'Per Nadal, comerç local' de Paiporta

Els negocis de proximitat repartiran tiquets per al tren de nadal, la xocolatà i el 'fotocall' amb el Pare Noel. La data límit perquè els comerços s'inscriguen és el 25 de novembre

Guardar

Activitat de la campanya "Per Nadal, comerç local" de Paiporta
Activitat de la campanya "Per Nadal, comerç local" de Paiporta

Els comerços de Paiporta estan cridats a inscriure's en la campanya de la Regidoria d'Economia, Ocupació i Comerç 'Per Nadal, comerç local'. Aquesta campanya omplirà d'activitats les dates nadalenques, algunes de les quals requeriran la presentació de tiquets. Aquests tiquets es podran aconseguir en els comerços de proximitat que s'adherisquen a la campanya.

Per a inscriure's, els negocis de Paiporta han d'accedir al web paiporta.es/comerc-nadal i omplir el formulari. La data límit per a realitzar el tràmit és el 25 de novembre.

Les activitats que requeriran tiquets per a prendre part seran el tren de Nadal, que recorrerà els carrers de Paiporta durant cinc dies, una xocolatà popular que es portarà a terme a la plaça Cervantes, i el 'fotocall' amb el Pare Noel.

La programació de la Regidoria d'Economia, Ocupació i Comerç té l'objectiu d'animar els carrers en unes dates tan assenyalades perquè s'incremente el consum en el comerç local, i inclou, a més, el fet d'enllumenar els carrers principals del poble, la celebració d'un concert de rock infantil i familiar, el lliurament de cartes al Pare Noel amb un taller per a elaborar-les i la instal·lació de jocs gegants.

Arxivat a:

Destacats