Nemasa electrifica la seua flota de vehicles

Guardar

Nemasa
Nemasa

L'Ajuntament de Mislata, a través de l'empresa pública Nemasa, ha incorporat 10 noves unitats a la seua flota de vehicles. En concret, 8 furgonetes i 2 turismes que funcionen únicament amb energia elèctrica. Amb aquesta nova adquisició, se substitueixen els de combustible, contribuint així a reduir les emissions de CO₂ a la ciutat i avançant cap a la mobilitat elèctrica i sostenible. Uns vehicles que, a més, tenen autonomia per a diversos dies, per la qual cosa no és necessari carregar-los cada dia.

Com afirma l'alcalde, Carlos F. Bielsa, "aquest Ajuntament decidírem apostar en ferm per la cura mediambiental i la sostenibilitat i, per això, en els últims anys hem decidit renovar la nostra flota de vehicles. Ja incorporàrem en el seu moment els cotxes i motos elèctriques, tant per al cos de Policia Local com per a les brigades municipals, i ara continuem amb l'empresa pública, fent un pas més en el desenvolupament sostenible i l'economia circular".

L'adquisició d'aquests vehicles, que substituiran als més antics, "constitueix una notable millora mediambiental en el municipi de Mislata i ens ajuda a continuar complint el nostre compromís amb els objectius de l'Agenda 2030", com explica Fernando Díaz, director general de Nemasa.

Aquests 10 vehicles se sumen als dos camions de recollida de residus propulsats per gas natural comprimit i que l'empresa pública va adquirir l'any passat. Uns vehicles que han reduït considerablement tant els nivells de contaminació com el soroll que produeixen, respecte als anteriors propulsats per dièsel. A més, aquest mateix mes i gestionades també per Nemasa, es posaven en marxa 4 electrolineres amb huit punts de recàrrega per a vehicles elèctrics distribuïdes en diferents punts de la ciutat.

Destacats