Mislata culmina les obres de la nova piscina coberta municipal

Guardar

L'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i el Director General d'Esports, Josep Miguel Moya
L'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i el Director General d'Esports, Josep Miguel Moya

L'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i el director general d'Esports, Josep Miguel Moya, han visitat les instal·lacions del nou complex esportiu situat al costat del Centre Sociocultural La Fàbrica, on s'ha fet pública la signatura del lliurament de l'edifici per part de la Conselleria a l'Ajuntament.

Després de la finalització de les obres de la nova piscina coberta municipal i complex esportiu, hui ha tingut lloc la recepció de les obres per part de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, i al seu torn el lliurament de l'edifici a l'Ajuntament. Per a això, l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i el Director General d'Esports, Josep Miguel Moya, han signat públicament les actes després de visitar les noves instal·lacions, al costat de la regidora d'Urbanisme, Mercedes Caballero Carrasco, i altres tècnics de la Conselleria.

Segons afirma l'alcalde Bielsa, "amb la finalització de les obres de la nova piscina coberta es fa realitat una reivindicació històrica dels mislaters i mislateres, i ara el complex de la Fàbrica compta amb unes instal·lacions d'avantguarda, multiús, modernes, i preparades per a continuar fomentant l'esport a tota la ciutadania".

Aquest complex esportiu, situat al costat del Centre Sociocultural La Fàbrica, abasta una superfície de quasi 6.000 m2, i compte, a més d'amb una piscina de 25 metres, amb zona de gimnàs, aules per a activitats, vestuaris i una sala polivalent. Després del procés d'equipament de totes les instal·lacions es procedirà a la seua obertura.

Destacats