'Imagina Mislata' finalitza amb la presentació de conclusions i un concert en acústic

Guardar

Imagina Mislata
Imagina Mislata

L'Ajuntament de Mislata, a través de la seua regidoria de Joventut, ha presentat les conclusions de l'edició del fòrum jove 'Imagina Mislata'. El projecte, dirigit a joves de 13 a 30 anys, ha comptat amb sis trobades temàtiques on els i les participants han pogut debatre i proposar aquelles qüestions que més els afecten i els interessen entorn de la formació, la sostenibilitat, la convivència, la salut, l'emancipació o l'oci i temps lliure. Totes les sessions realitzades han comptat amb una primera part en la qual els joves reflexionaven sobre un dels temes a través de dinàmiques participatives i debat; i una segona part en la qual s'incorporaven responsables tècnics i polítics per a intercanviar les idees.

El Terrat del Centre Sociocultural La Fàbrica va acollir la presentació de les conclusions del programa per part dels i les joves voluntaris, amb la presència de l'alcalde, Carlos F. Bielsa, el regidor de Joventut, Martín P. Leal, i la tinenta d'alcalde, Pepi Luján. L'alcalde els va agrair el treball realitzat en els últims mesos i els va remarcar l'aposta del govern municipal "per la participació juvenil i per fer que les persones joves no sols sigueu part d'aquest projecte de ciutat, sinó que sigueu també protagonistes dels canvis i els motors de l'evolució i avanços de Mislata". Per part seua, Martín P. Leal, va recordar que el programa "té com a principal objectiu definir les línies d'actuació del Pla Municipal de Joventut 2022-2026, al mateix temps que els i les joves s'involucren i aprenguen a participar en els assumptes públics".

L'esdeveniment va estar amenitzat per un concert en acústic de la cantautora Esther. Les diferents sessions del programa, que es clausurava ahir després de diversos mesos de marxa, han comptat amb la col·laboració del Consell de la Joventut de Mislata i amb el finançament del programa ERASMUS+ i el suport de l'IVAJ.

Destacats