L'alumnat de Mislata comença un nou curs escolar

Guardar

L'alcalde de Mislata Carlos Fernández Bielsa visita els centres educatius
L'alcalde de Mislata Carlos Fernández Bielsa visita els centres educatius

Els diferents centres educatius de Mislata han rebut aquest matí a més de 6.500 alumnes que han començat el curs en les diferents etapes educatives que s'imparteixen a la ciutat. L'alumnat ha acudit a primera hora a les portes dels centres educatius on s'han retrobat amb els companys i companyes després del període estival. Els diferents col·legis han comptat amb un dispositiu especial de control de trànsit de vehicles per part de la Policia Local que s'ha encarregat de vetlar per la seguretat dels xiquets i xiquetes i les seues famílies.

L'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i la regidora d'Educació, Ana Maria Julián, han visitat dos dels col·legis de la ciutat on han pogut conversar amb l'alumnat i amb les direccions dels centres. "Durant l'estiu s'ha treballat per a posar a punt els centres educatius de Mislata i en molts d'ells s'han realitzat millores que els converteixen en espais més dignes, moderns i avançats", afirma Bielsa. L'alcalde ha volgut, en la seua visita al CEIP El Cid, "agrair a tota la comunitat educativa per l'ajuda oferida perquè aquest primer dia s'inicie tan bé com siga possible i perquè s'acaben les obres". Unes obres per a les quals el govern local ha aprovat, per primera vegada en 40 anys, una adjudicació d'obra com a contracte d'emergència per a acabar el pati i l'accés al Cid, després que l'anterior empresa adjudicatària deixara abandonades les obres de manera unilateral.

Un nou curs escolar amb destacades novetats, la primera, després de dos anys, sense mesures anticovid i, la segona, l'aplicació del nou currículum de la Lomloe, implantat en els nivells imparells. Però, d'altra banda, l'alumnat d'infantil i primària de tots els centres educatius públics de la ciutat han comptat per segon any consecutiu amb un espectacle cultural de benvinguda en els seus respectius patis com a fruit d'una proposta del mateix alumnat a l'Ajuntament.

Destacats