Mislata cedeix dos edificis municipals al Colegio Sagrado Corazón

L'alcalde, Carlos F. Bielsa, es reuneix amb la Direcció del centre i una representació de l'AMPA per a conéixer de primera mà la situació de les instal·lacions després de l'incendi i traslladar-los el suport del consistori

Guardar

Reunión entre el alcalde, la concejala y el teniente de alcalde de Mislata con la dirección del Colegio Sagrado Corazón
Reunión entre el alcalde, la concejala y el teniente de alcalde de Mislata con la dirección del Colegio Sagrado Corazón

Després de l'incendi patit en la vesprada d'ahir en el Colegio Sargado Corazón de Mislata, la Direcció d'aquest centre concertat va prendre la decisió de suspendre temporalment les classes en les seues instal·lacions per a inspeccionar i avaluar els danys materials ocasionats, així com per a procedir a la seua reparació, que portarà alguns dies segons estimen.

És per això que l'Ajuntament ha posat a la disposició del centre educatiu dos edificis municipals, el Centre Jove del Mercat i el Centre Sociocultural La Fàbrica, per a reallotjar temporalment a l'alumnat i professorat les aules del qual han sigut afectades per l'incendi i, d'aquesta manera, que els xiquets i xiquetes no perden dies lectius. I així ho ha traslladat el mateix alcalde, Carlos F. Bielsa, qui, al costat de la regidora d'Educació, Ana M. Julián, i el tinent d'alcalde Ximo Moreno, ha mantingut una reunió amb la Direcció del centre i una representació de l'AMPA.

Segons ha afirmat Bielsa, "el més important és que no s'ha de lamentar cap mal personal. Ara, des de l'ajuntament estem per a ajudar i col·laborar, i per això ens hem afanyat per a donar una solució ràpida al col·legi cedint dos dels nostres edificis municipals". I també ha volgut "transmetre un missatge de tranquil·litat a les famílies i a la comunitat educativa del Colegio Sagrado Corazón. Estem treballant de manera conjunta perquè torne la normalitat al més prompte possible i garantir una volta segura dels xiquets i xiquetes a les seues aules".

Així, durant tot el dia de hui s'estan recondicionant diferents espais en aquests dos edificis públics per a, amb l'autorització de la conselleria d'Educació, reprendre allí les classes. Això implicarà també que, durant els pròxims dies, l'activitat habitual i diària d'aquests dos centres municipals podrà veure's alterada, recuperant-se conforme l'alumnat i professorat del Sagrado Corazón puguen anar tornant progressivament al centre educatiu.

Arxivat a:

Destacats