La Mancomunitat de l'Horta Sud reparteix als municipis de la comarca pancartes per a celebrar el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI+

Guardar

Pancartes LGTBI+ Horta Sud
Pancartes LGTBI+ Horta Sud

La Mancomunitat Intermunicipal de l'Horta Sud ha posat a la disposició dels vint ajuntaments que la conformen pancartes amb motiu de la celebració el pròxim 28 de juny del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI+. El lema dels cartells, que estan pensats per a penjar als balcons dels consistoris de la comarca, és "Estimem com volem".

L'entitat supramunicipal ha decidit unificar la celebració del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI+ en els 20 municipis de la comarca visibilitzant el dret a voler de la manera que cada persona vulga. Aquesta campanya contínua la sèrie d'iniciatives a favor de la igualtat que la Mancomunitat de l'Horta Sud ha dut a terme en els últims mesos com la campanya de les festes populars contra l'assetjament sexual, la primera trobada comarcal d'associacions de dones o el projecte d'educació menstrual que ha recorregut diversos municipis, entre altres.

"Considerem que la celebració del dia de l'Orgull és el moment més apropiat per a visibilitzar al col·lectiu LGTBI i dignificar el sentiment de voler a qui vulgues des dels balcons dels ajuntaments de la comarca", ha afirmat José Francisco Cabanes, president de la Mancomunitat de l'Horta Sud. El també alcalde de Sedaví ha afegit que crear campanyes comunes per als 20 municipis "és una manera de crear consciència de comarca i que la població se senta part d'ella i conega a la nostra Mancomunitat de l'Horta Sud".

La pancarta repartida als ajuntaments de la comarca també es penjarà en la seu de la Mancomunitat de l'Horta Sud situada a Torrent i en molts ajuntaments s'ha sumat a les que ja tenien a nivell municipal instal·lades en les façanes dels seus edificis públics.

Destacats