La Mancomunitat de l'Horta Sud incorpora a cinc joves durant un any a través del programa EMPUJU 2023

Guardar

EMPUJU Mancomunitat Horta Sud
EMPUJU Mancomunitat Horta Sud

La Mancomunitat Intermunicipal de l'Horta Sud ha incorporat a cinc joves a la seua plantilla gràcies al programa EMPUJU 2023 que té per objectiu contractar persones desocupades menors de 30 anys en les entitats locals. Les cinc persones contractades treballaren en l'entitat supramunicipal durant un any a jornada completa.

Entre els perfils seleccionats hi ha una persona graduada en Filologia Catalana, una altra persona graduada en Filologia Anglesa, una altra graduada en Disseny Gràfic i dues persones amb el Tècnic Superior d'Administració i Finances. Els departaments on exerciran les seues funcions són el Pacte Territorial de la Mancomunitat de l'Horta Sud, el departament de Projectes Europeus i el departament de premsa.

Aquestes contractacions suposen una inversió de 141.623,84 €, dels quals 133.147,68 € procedeixen de la subvenció atorgada pel LABORA al programa EMPUJU que s'emmarca dins del Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2021-2027 de la Comunitat Valenciana.

"És tot un plaer comptar amb el talent jove en la Mancomunitat i poder donar-los l'oportunitat a aquestes persones, d'una banda, de treballar a jornada completa durant un any i per un altre que aprenguen el funcionament de les administracions públiques, en aquest cas de la Mancomunitat", ha afirmat Jose Francisco Cabanes, president de la Mancomunitat de l'Horta Sud. "Aquest tipus de programa és molt enriquidor tant per al jove que té l'oportunitat com per als que ja treballem ací, ja que aprenem mútuament dels nostres coneixements", ha afegit Cabanes.

Destacats