Catarroja reconeix el treball dels cossos i forces de seguretat

Guardar

Homenatge a la Policia a Catarroja
Homenatge a la Policia a Catarroja

L'Ajuntament de Catarroja ha volgut reconéixer el treball dels cossos i forces de seguretat que treballen en el nostre municipi mitjançant un acte d'homenatge que ha tingut lloc en el saló Jardin de Azhares. D'aquesta manera, policia local i el seu personal administratiu, guàrdia civil, bombers i protecció civil han vist reconegut el seu treball però també la seua trajectòria, ja que han sigut homenatjats els municipals jubilats en els últims anys. Un acte de fraternitat presidit per Jesús Monzó, alcalde de Catarroja, Lorena Silvent, vicealcaldessa, una representació institucional encapçalada per José María Ángel, Secretari autonòmic de Seguretat i Emergències, i María Josep Amigó, vicepresidenta de la Diputació de València i presidenta del Consorci de Bombers, així com els portaveus de Partit Popular, Rafael Sanchis i Ciutadans, Marcela Tomás, acompanyats d'una nodrida representació de la corporació municipal.

Alfonso Luque, comissari en cap de la policia de Catarroja, ha sigut l'encarregat de donar la benvinguda als assistents entre els quals es trobava la representació institucional, homenatjats i els representants dels cossos i forces de seguretat al costat de les seues famílies. En el seu discurs ha aprofitat per a reivindicar el paper del cos, el dur treball durant l'estat d'alarma i agrair la col·laboració ciutadana, fonamental per al seu correcte acompliment.

A continuació, Jesús Monzó i Lorena Silvent, al costat dels portaveus de Partit Popular i Ciutadans han atorgat el reconeixement als policies locals jubilats en els últims anys, els qui ovacionats pels quals foren els seus companys han recollit una calorosa ovació, així com reviscut amb imatges antigues el seu pas pel cos. Després d'aquest emotiu retrobament els diferents membres de la policia local, guàrdia civil, bombers i protecció civil han rebut les seues condecoracions i reconeixements al seu treball i trajectòria en el cos.

Esment especial, ha rebut linspector, Félix Muñoz, qui han rebut de mans de la ciutadana, María Jesús Alfonso, un reconeixement a causa d'una actuació exemplar que desenvolupà durant l'estat d'alarma. La veïna va sol·licitar que se li atorgara el reconeixement i ha explicat durant l'acte la determinació de Muñoz en la seua ajuda als altres.

Finalment, les autoritats han tancat l'acte. Per la seua part, José María Ángel ha volgut agrair a l'Ajuntament l'organització de l'acte i ha aplaudit el treball que es fa des de Catarroja, mentre que María Josep Amigó ha coincidit en la col·laboració del consistori amb el parc de bombers indicant que s'ha demostrat com els cossos d'emergència tenen l'ADN per a ajudar a la ciutadania en els moments difícils. Jesús Monzó ha volgut també agrair-los el seu treball recordant que l'Ajuntament sempre està a la seua disposició per a atendre les seues necessitats.

Destacats