Catarroja ix al carrer per a celebrar el Dia de l'Orgull

El 28 de juny va ser el tret d'eixida per a Catarroja Orgullosa que viurà el cap de setmana una sèrie d'activitats per a les famílies

Guardar

Celebració de l'Orgull LGTBI a Catarroja
Celebració de l'Orgull LGTBI a Catarroja

L'Ajuntament de Catarroja, gràcies a l'impuls de les regidories d'Igualtat, Comerç i Festes, ha donat el tret d'eixida a una programació per a celebrar la diversitat amb motiu del Dia de l'Orgull. Aquest 28 de juny ha començat amb la lectura del manifest en dos torns, migdia i vesprada, que ha portat lloc a una jornada festiva amenitzada per la batucada Eywa i que ha comptat amb una gran participació veïnal.

"Durant aquesta setmana celebrem la diversitat en una població tolerant com és Catarroja que s'implica en iniciatives que fomenten el respecte, la tolerància i l'amor com es veuen reflectides en el 28 de juny, Dia de l'Orgull. Nosaltres no acabem ací i aquest divendres i dissabte hem organitzat una gran festa en el Mercat per a les famílies catarrogines amb música, activitats infantils i sobretot la nostra mostra de diversitat", explica Lorena Silvent, vicealcaldessa de Catarroja.

Així doncs, el dia 1 de juliol les activitats es traslladen al Mercat de Catarroja, amb el suport de la regidoria de Comerç a partir de les 18 hores es realitzaren tota una sèrie d'activitats per la diversitat destinades al públic infantil, que culminaran amb l'actuació musical de Karaoke Rock Band. Finalment, el 2 de juliol a les 11 hores en el Mercat de Catarroja, amb la col·laboració de la regidoria de Joventut, tindrà lloc una gran festa infantil per la diversitat amb jocs, actuacions en directe i contacontes.

Arxivat a:

Destacats