Rafelbunyol aposta per l'oci saludable

Rafelbunyol començà aquest dissabte les activitats esportives incloses dins del seu Estiu Jove amb una jornada de barranquisme

Guardar

Activitat de barranquisme
Activitat de barranquisme

Des del departament de Joventut de l'Ajuntament de Rafelbunyol s'aposta per un oci saludable amb una programació molt diversa en la qual no podien faltar les activitats esportives.

Tenint en compte les necessitats i preferències de les i els joves de la localitat, l'Espai Jove ha programat diferents activitats de multiaventura com són la iniciació al descens per barranc i el paddle surf, a més d'altres més tradicionals com el ioga.

Aquestes activitats són gratuïtes per a les i els participants, subvencionades per l'Ajuntament i destinades a joves d'entre 18 i 31 anys. Una iniciativa pionera que ha tingut una gran acollida entre la població.

"Volem potenciar l'oci responsable, participatiu, saludable i en espais naturals. Per primera vegada hem posat en marxa activitats de multiaventura en distintes jornades i sense cost per a la nostra joventut gràcies a la subvenció de la Red Española de Ciudades Sostenibles" assegura Rosa Azor, regidora de Joventut.

"En aquest primer estiu dinamitzat pel nostre Espai Jove, volem fomentar l'oci inclusiu, desenvolupant activitats en diverses disciplines i per a tots els gustos, de manera que ningú es quede sense gaudir d'aquesta programació" afirma Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

Arxivat a:

Destacats