Borja Añon del CD Metaesport i Chloe Nicolas del CDT Resistentia T3, es porten el XX aniversari del 15K Massamagrell

Guanyadors 15k Massamagrell 2023

La 15K Vila de Massamagrell va tornar a omplir aquest dissabte 20 de maig els carrers del municipi amb més de 500 runners. Una jornada que va servir per a commemorar el vinté aniversari de la prova i que va comptar amb la participació del que fora campió mundial de marató Martín Fiz.

Després de l'acte de presentació de la carrera divendres passat, la jornada va arrancar el dissabte a les 20.00 hores en l'avinguda de Nàquera, i després de 15.000 metres, van arribar els primers corredors. En la categoria masculina, Borja Añon del CD Metaesport, va passar la línia de meta parant el crono en 00.48:53. A tan sols un minut del guanyador van arribar Octavio Sanchis i David Aparicio per a completar el podi.

Quant a la categoria femenina, Chloe Nicolas del CDT RESISTENTIA T3 es va portar la medalla d'or amb un temps de 00.58:54. La segona posició va ser per a Nazareth Asencio i la tercera per a Patricia Montalvo.

Un dels grans atractius de la jornada va ser la participació de 'Maratón Fiz', que va aconseguir portar-se la primera posició de la seua categoria Veterà C, a més de la 23ª posició en la classificació general.

En la categoria local absoluta, Raúl Millán, del Serrano Club Atletismo, va obtenir la victòria, seguit de Paco Monzó i de Carlos Mases. En l'apartat femení local es va imposar Sara Barahona, del Redolat Team, obtenint la segona posició Catalina Blat, i Arantxa Roig la tercera.

Cal destacar que aquesta prova ha sigut la segona celebrada pertanyent al XXIV Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València que es va iniciar a Torrent la passada setmana.