La Mancomunitat de l'Horta Nord presenta un balanç molt positiu del servei Línia Verda

Gràcies a la implantació d'aquest servei, la ciutadania d'Albalat dels Sorells, Albuixec, El Puig, La Pobla de Farnals, Massalfassar i Rafelbunyol pot comunicar al seu ajuntament els desperfectes localitzats en el seu municipi

Guardar

Façana principal de l'AJuntament de Rafelbunyol
Façana principal de l'AJuntament de Rafelbunyol

Els veïns i veïnes de les localitats d'Albalat dels Sorells, Albuixec, El Puig, La Pobla de Farnals, Massalfassar i Rafelbunyol han demostrat molt bon acolliment del servei de Línia Verda, i prova d'això és l'ús continu que fan d'aquest.

El servei, que permet comunicar directament a l'ajuntament els desperfectes localitzats al poble, es realitza mitjançant l'aplicació mòbil Línia Verda. Per a això, cal accedir a Google Play o APP STORE en funció de la tecnologia emprada en el telèfon intel·ligent (Android/iOS) i, una vegada localitzada, descarregar-la de manera gratuïta. A partir d'aqueix moment, l'usuari o la usuària selecciona el municipi sobre el qual vol comunicar la incidència.

A més, l'aplicació permet seleccionar entre diferents tipus d'incidència, detecta les coordenades exactes de la ubicació, i ofereix la possibilitat d'adjuntar una foto i afegir alguna observació. A partir d'aquest moment, s'inicien els tràmits per a donar solució a la incidència detectada, i al seu torn, l'usuari rep una notificació en el seu telèfon mòbil sempre que es produïsca un canvi en l'estat d'aquesta.

José Vicente Andreu, president de la Mancomunitat de l'Horta Nord se sent "molt orgullós dels resultats obtinguts fins hui" i agraeix "la important participació ciutadana que demostra la implicació i interés de la ciutadania pel seu municipi". "És un servei a través del qual la ciutadania també pot rebre comunicacions informatives que emet el mateix Ajuntament", afig.

Línia Verda també permet accedir a guies de bones pràctiques, consells i informació pròpia de cada municipi, a més de fer consultes mediambientals que són respostes per un equip d'experts en menys de 24 hores.

Arxivat a:

Destacats