Fran López, alcalde de Rafelbunyol, triat per unanimitat President de la Mancomunitat de l'Horta Nord

L'alcalde socialista ha comptat amb la unanimitat dels 20 vots de la Mancomunitat, els de el PSPV, Compromís i el Partit Popular.

Guardar

Fran López, nou President de la Mancomunitat de l'Horta Nord
Fran López, nou President de la Mancomunitat de l'Horta Nord

La Mancomunitat de l'Horta Nord ja té nou president de la corporació que ha comptat amb majoria absoluta. L'alcalde socialista de Rafelbunyol, Fran López, ha comptat amb el suport dels seus companys i companyes del PSPV, Compromís, el Partit Popular. i la força independent de Massalfassar. L'alcaldessa de Puçol, Paz Carceller, en el seu torn d'intervencions, ha donat l'enhorabona al nou president, ha mostrat la seua predisposició a realitzar a treballar i ha lamentat que l'anterior legislatura no funcionara tan bé com es podria esperar. No obstant això, el Partit Popular a través dels seus alcaldes i alcaldesses ha tingut el gest de donar el seu suport a la candidatura del primer edil de Rafelbunyol.

Durant el seu discurs d'investidura, Fran López ha volgut recordar els orígens de la institució aixi com els primers presidents responsables de l'ens. Així mateix, ha avançat que el pròxim mes tindrà lloc l'adjudicació del gran servei de recollida de residus de la Mancomunitat. També ha avançat que seguiran apostant per ampliar el finançament dels seus projectes gràcies a fons europeus i considera que s'ha de modernitzar la institució i fins i tot buscar una nova seu per a aconseguir nous projectes per als 10 municipis que conformen aquesta mancomunitat.

L'acte ha comptat amb l'assistència d'antics Presidents de la Mancomunitat, amb el senador territorial i alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo i també amb els exalcades del Puig, Luisa Salvador i de Massamagrell, Paco Gómez així com l'antic president de la Mancomunitat i exalcalde d'Albuixec, José Vicente Andreu. López ha volgut tindre unes paraules d'agraïment a tota la corporació per donar-li el seu suport de forma unànime. "Gràcies a tots els representants de la Mancomunitat per haver-me triat per unanimitat, això és una mostra del tarannà que ha de regir en aquesta institució on tots i totes hem de treballar sense mirar ni colors ni sigles polítiques" ha apuntat el nou President.

 

 

Arxivat a:

Destacats