Tornen les Jornades Gastronòmiques del Camp de Morvedre per a potenciar els productes i plats locals

Del 18 de setembre al 8 d'octubre, la ciutadania podrà gaudir de menús amb un preu fix de 30 euros per a degustar productes de proximitat de la comarca

Guardar

Una de les propostes culinàries de l'anterior edició de las Jornades Gastronòmiques del Camp de Morvedre
Una de les propostes culinàries de l'anterior edició de las Jornades Gastronòmiques del Camp de Morvedre

L'Ajuntament de Sagunt aposta un any més per promocionar els productes culinaris i la gastronomia de la comarca amb la realització de les II Jornades Gastronòmiques del Camp de Morvedre. Aquest 2023 el lema d'aquesta iniciativa és "Del camp a la taula", ja que precisament eixe és un dels pilars fonamentals d'aquestes experiències gastronòmiques: acostar a la ciudaanía els productes de proximitat de diferents municipis de la comarca a través d'elaboracions culinàries.

Durant 21 dies plens de sabor i tradició, els amants de la bona cuina tindran l'oportunitat d'explorar els sabors més autèntics. Set restaurants destacats participaran en aquestes jornades, oferint als comensals l'oportunitat de degustar menús especialment dissenyats entorn del producte local. Amb un preu fix de 30 euros, aquests menús capturen l'essència dels ingredients autòctons i ressalten la riquesa gastronòmica única del Camp de Morvedre.

En total, són set els bars i restaurants que participen en la segona edició d'aquestes jornades i es troben situats en Port de Sagunt, Sagunt o Torres-Torres. Aquests són els set locals: Caliza Pool Bar, Cyrus Dad, Gastro Cyrus, Restaurant Cabo Sur i Teide Restaurant en Port de Sagunt; Restaurant Le Fou a Sagunt; i Restaurant Torres-Torres en la localitat de Torres-Torres. El menú i les elaboracions que cadascun dels restaurants ha preparat es pot consultar ací. Els menús estaran disponibles des del pròxim 18 de setembre fins al dia 8 d'octubre.

"Després de l'èxit de les primeres jornades gastronòmiques del Camp de Morvedre enguany tornem a promoure aquesta iniciativa, ja que complementa la gran oferta que ofereix la comarca i que cada vegada descobreixen més turistes", va declarar Natalia Antonino, regidora de Turisme de l'Ajuntament de Sagunt, una de les entitats organitzadores d'aquestes jornades juntament amb Turisme Comunitat Valenciana i la Diputació de València.

Destacats