El Tio Pena torna a obrir les portes

El trinquet de Massamagrell acull el 26 de setembre el Trofeu Alcaldia a l'espera que la instal·lació passe a ser municipal

Guardar

Trinquet Tio Pena - Funpival
Trinquet Tio Pena - Funpival

El trinquet de Massamagrell tornarà a obrir les portes el pròxim dimarts dia 26 de setembre amb motiu d’una nova edició del Trofeu Alcaldia, segons ha anunciat la Fundació per la Pilota. Un trofeu que es jugarà a partida única i que enfrontarà a Francés i Javi contra Giner, Salva i Muedra II.

La sessió començarà amb una altra partida, de joves aspirants a figura, programada a les 15.45 hores i que enfrontarà a Jordi, Pau i Pedro contra Joan, Andreu i Pere.

La celebració del Trofeu Alcaldia és el primer pas del consistori local en la reactivació de tan emblemàtic recinte, que va cessar la seua activitat a finals de l’any passat, quan els germans Soro van decidir jubilar-se. En este sentit, la compra per part de l’Ajuntament de Massamagrell està a punt de realitzar-se, segons indica la Fundació, i serà aleshores quan comence una nova etapa. “Esta jornada del Trofeu Alcaldia la fem amb el consentiment de la família Soro, amb la qual està tot acordat i els papers preparats perquè el trinquet passe a ser municipal”, diu Pilar Peris, alcaldessa de Massamagrell.

Peris també ha assenyalat la voluntat del consistori local de recuperar la partida del dimarts del trinquet, "que és part de la història de la pilota". "Hi ha molt a treballar, però poc a poc anirem fent perquè el nostre trinquet torne a ser un punt de referència en el nostre esport”, comenta l’alcaldessa.

No solament això, el dia 10 també està previst que es jugue una partida de la Copa Caixa Popular, i més endavant una altra de la Copa2. A més a més, la intenció de l’Ajuntament de Massamagrell és cobrir el trinquet i dotar-lo d’una il·luminació artificial de primer nivell. Amb esta important remodelació, l’activitat s’incrementaria encara més perquè ja no caldria estar pendents de l’oratge.

Destacats