Riba-roja mira cap al futur

El municipi del Camp de Túria inaugura este divendres el seu renovat trinquet municipal "El Rullo" després de més d'un any d'obres

Guardar

Sostre del nou trinquet el Rullo - Volea
Sostre del nou trinquet el Rullo - Volea

Riba-roja de Túria està de festa. Este divendres 6 d'octubre, a partir de les 19.00 h., l'ajuntament i el club de pilota de la localitat celebren la inauguració del renovat trinquet municipal "El Rullo". Després de més d'un any d'obres i de molts més de planificació i preparació, Riba-roja i el seu club tindran, per fi, una instal·lació adaptada als nous temps, amb les dimensions reglamentàries per a acollir les millors partides dels millors campionats i, sobretot, donar més espai a la seua escola de pilota. Els secrets d'esta remodelació integral, dissenyada per l'estudi La Caseta, es desvelaran el divendres, amb la presència de tots els veïns i veïnes del poble.

El renovat "El Rullo" serà, a partir d'ara, un trinquet cobert innovador, ja que comptarà amb una sofisticada tecnologia que permetrà obrir i tancar el sostre del trinquet segons les circumstàncies. És a dir, l'espai podrà estar sempre en òptimes condicions per als esportistes i els aficionats, tant en estiu com en hivern.

D'altra banda, amb l'ampliació del trinquet també es posa fi a un dels grans problemes que s'arrossegaven des de fa més de 25 anys. Fins ara, el trinquet presentava unes dimensions més reduïdes del que demanava la normativa federativa (uns 40 metres pels 48 reglamentaris) perquè estava adherit a una vivenda particular. Esta situació limitava molt, fins ara, l'activitat del club i de l'escola, així com la possible presència de partides professionals en el municipi. Amb esta remodelació s'acaba eixa problemàtica i es comença a mirar cap endavant. Un gran salt cap al futur per a Riba-roja i tots els seus aficionats a la pilota.

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha destinat a este projecte una inversió propera al milió d'euros després d'aprovar en 2016 l'ampliació de la instal·lació i la seua rehabilitació en una primera etapa. En una segona fase ja es projectava el tancament del sostre, tal com s'ha portat a terme. El trinquet és de titularitat municipal des de juny de 1989, quan va ser comprat pel consistori.

Inici de les obres en el trinquet - Club Pilota Riba-roja/Facebook
Inici de les obres en el trinquet - Club Pilota Riba-roja/Facebook

 

Destacats