El primer tall de la Copa Caixa Popular de raspall

La competició encara la segona fase després de l'eliminació de la parella de Salelles II i Canari i la de Iván i Ricardet

Guardar

Marrahí, un dels jugadors classificats - Funpival
Marrahí, un dels jugadors classificats - Funpival

El triomf d'ahir a Xeraco de la parella de Badenes i Tonet IV (El Genovés) davant Iván i Ricardet (Ontinyent) pel resultat de 25-0 va tancar la selecció d'equips classificats per a la segona fase de la IX Copa Caixa Popular de raspall.

Amb esta derrota, Iván i Ricardet cauen eliminats en el Grup A i s’acomiaden de la Copa sense cap victòria, mentre que, per la seua part, Badenes i Tonet IV se situen líders a l’espera del que facen els altres dos equips del grup este dimecres a Castelló de Rugat, on acabarà la ronda en curs i on jugarà la parella local amb Ian i Brisca contra la de Barxeta de Moltó i Murcianet.

D'altra banda, en el Grup B l’equip que ha estat eliminat és el d’Oliva amb Salelles II i Canari. Els classificats per a la segona fase són el de Castelló de Marrahí i Raúl, el de la Llosa de Ranes amb Montaner i Seve i el de Xeraco amb Vicent i Lorja.

La partia del dimecres a Castelló de Rugat posarà fi a la primera ronda del campionat. Segons el reglament de la Fundació, la segona fase constarà de 12 partides. Estarà composada per dos grups de tres equips on jugaran tots contra tots a doble volta, classificant-se directament per a les semifinals els dos equips amb millor puntuació de cada grup. Els dos altres equips que accediran a les semifinals eixiran de l’enfrontament entre 2n classificat del grup A i el 3er del grup B i el 2n classificat del grup B i el 3er del grup A, en una partida única. A més, cal remarcar que en esta fase els equips eixiran en la puntuació a 0. 

En esta línea, el calendari de les partides, amb seu i horari, es farà saber per part de la Fundació.

Destacats