La final oblidada

El XVIII Trofeu de Frontó encara no té data ni seu per a la final de la competició després de tres setmanes de l'última partida

Guardar

De la Vega i Pere Roc II en una partida de frontó - Funpival
De la Vega i Pere Roc II en una partida de frontó - Funpival

Tres setmanes després, de la gran final del XVIII Trofeu de Frontó no se sap res. O quasi res. Només que la parella de De la Vega i Francés s'enfrontarà a la de Pere Roc II i Carlos de Massalfassar. On serà la partida? Quan serà la partida? Només ho sap la Fundació per la Pilota Valenciana.

Han passat ja 22 dies des que la competició va tancar la seua fase regular. Va ser el passat 29 d'agost a Vinalesa amb una partida entre Puchol II i Salva Palau davant J. Salvador i Álex de Paterna. Des d'eixe instant, el silenci al voltant del trofeu ha sigut total. Quan serà la final?

Enguany, en plena crisi de la Fundació per la Pilota Valenciana, amb el seu futur en l'aire, l'entitat va decidir organitzar el campionat, amb molta tradició en el món de les tres parets. Això sí, no ha sigut el millor moment del trofeu. Amb un format reduït (quatre equips i set partides), sense patrocinador i amb partides en frontons poc habituals, el fet més estrany és el misteri de la final.

Algunes fonts consultades assenyalen que la voluntat de la Fundació es disputar la final en el frontó d'Almussafes, com altres temporades. Tanmateix, l'instal·lació es troba en un procés de reformes i encara no estaria llesta per a rebre la final. Eixe fet, sembla, és el que està retrasant la celebració de la final.

El ben cert és que, mentres, tres jugadors finalistes (Pere Roc II, De la Vega i Francés) ja estan immersos en altra gran competició d'altra modalitat com la Copa Caixa Popular d'escala i corda. 

Quan es jugarà la final oblidada del Trofeu de Frontó?

Destacats