La Copa Caixa Popular entra en calor

La competició definirà els pròxims dies les semifinals del torneig en la modalitat d'escala i corda i de raspall

Guardar

José Salvador - Funpival
José Salvador - Funpival

La Copa Caixa Popular entra en calor i les partides ja són decisives. En els pròxims dies s'acabaran de perfilar i definir les semifinals del campionat en la modalitat d'escala i corda i de raspall.

Per dalt corda, José Salvador i Tomás II van superar ahir a la parella de Pere Roc II i Santi per 60-50. La derrota deixa a Pere Roc II i Santi sense opcions d’acabar primers, posició que atorga la classificació directa per a les semifinals. Hauran de jugar-se la passada a la fase final en una eliminatòria contra els segons o els tercers del Grup A.

Per la seua part, José Salvador i Tomàs II són encara més líders del Grup B i, amb tres victòries en altres tantes partides disputades, estan molt a prop d’aconseguir el bitllet directe per a les semifinals. Això sí, matemàticament encara podrien quedar segons perquè, Salva Palau i Javi, representants de Vila-real, estan a falta de dos partides i tenen opcions de concloure líders.

Quant al Grup A, la competició continua demà dimecres al trinquet de Guadassuar on l’equip de Puchol II i Álvaro Gimeno s’enfrontarà al de Marc i Conillet. En este grup està confirmat que Francés i Hilari seran primers, i per tant semifinalistes. En conseqüència, el duel serà per la segona i la tercera posició.

Cal recordar que el pròxim divendres 3 de novembre en Vilamarxant i el 4 de novembre en Pelayo es disputaran les partides entre els segons i tercers de grup per classificar-se per a les semifinals. El 10 de novembre a Vila-real i el 12 a la Pobla de Vallbona es jugaran les semifinals i el dissabte 18 de novembre a Dénia serà la gran final de la competició.

Eliminatòries en raspall

En raspall la competició va més avançada. Demà dimecres es jugarà la primera eliminatòria per a adjudicar les dues places que queden lliures en les semifinals. Serà al trinquet de Castelló de Rugat amb l’enfrontament entre l’equip de Montaner i Seve i el de Marrahí i Raúl. El dissabte 28 d'octubre a la Llosa de Ranes (17.15 h. À Punt Mèdia) es mesuraran Vicent i Lorja davant Moltó i Murcianet.

En la ronda de semifinals esperen ja Badenes i Tonet IV (3 de novembre en el Genovés) i Ian i Brisca (4 de novembre en la Llosa de Ranes). La final del campionat es celebra el dissabte 11 de novembre a Oliva.

Destacats