La Volta a Peu de Sant Marcel·lí i Sant Isidre torna aquest cap de setmana

A causa de la celebració de la Volta a Peu 2022 estarà prohibit aparcar al pàrquing del cementeri des del dissabte

Guardar

Carrera popular
Carrera popular

Torna una de les cites esportives més esperades per als barris valencians de Sant Marcel·lí i Sant Isidre. La 45 Volta a Peu, organitzada per la Fundació Esportiva Municipal, amb la col·laboració de les associacions de veïns, se celebrarà aquest diumenge, 18 de setembre, a les 09.00 hores. Un recorregut de 6.300 m² que arrancarà des de l'avinguda Tres Creus.

El recorregut de la Volta a Peu 2022 continuarà cap al barri de Sant Marcel·lí per l'avinguda de Doctor Tomàs Sala i el carrer de Sant Vicent Màrtir fins a arribar al carrer Arquebisbe Olaechea. Després, els corredors entraran pel carrer de Salvador Perles fins al carrer Pius IX, i pujaran la rampa que travessa les vies ferroviàries fins a arribar a la rotonda pròxima al Tanatori Municipal.

El recorregut d'aquesta prova esportiva continuarà pel pont que passa per damunt de les vies i que accedeix a la prolongació del carrer Pius IX en direcció cap al Cementeri. I en arribar a la rotonda de la plaça Santo Domingo de Guzmán, els i les participants hauran d'accedir a l'avinguda de Tres Creus fins a Camí Nou de Picanya (en sentit contrari al del trànsit motoritzat).

Finalment, la prova continuarà pel carrer de l'Arquitecto Segura de Lago, Campos Crespo i en sentit contrari al del trànsit motoritzat fins a l'avinguda de Tres Creus. La meta estarà situada a l'aparcament del cementeri municipal de València.

 Plànol Volta a Peu Sant Marcel·lí i Sant Isidre 2022
Plànol Volta a Peu Sant Marcel·lí i Sant Isidre 2022

Talls de trànsit per la Volta a Peu

Per a preparar aquesta Volta a Peu, també es realitzaran talls de trànsit des de les sis del matí del diumenge a l'avinguda Tres Creus – en el tram entre Campos Crespo i Gaspar Aguilar – sentit Sant Vicent.

Així mateix, està prohibit estacionar a l'aparcament del cementeri des del dissabte 17 a les 14.00 hores fins al diumenge 18 a les 14.00 hores. Tampoc es podrà aparcar al carrer de l'Arquitecto Segura de Lago (entre els números de l'1 al 7 i del 22 al 30) ni al carrer de Salvador Perlés, des de Sant Vicent fins al carrer de Sòria, des del dissabte 17 a les 22.00 hores al diumenge a les 11.00 hores.

Arxivat a:

Destacats