Visita el món paral·lel de Stranger Things a València

Aquest portal temporal a l'Upside Down estarà obert fins al 31 de juliol

Guardar

Escenari de Stranger things
Escenari de Stranger things

Els fans de Stranger Things estan d'enhorabona. Fins al pròxim 31 de juliol estarà obert, a València, un portal temporal a l'Upside Down per a endinsar-se en el món de Hawkins i fotografiar-se en els espais inspirats en aquesta popular sèrie. Sens dubte, una oportunitat única per a sentir-se un més de la colla que formen Once, Max, Will, Dustin, Steve, Mike, Lucas, Nancy i Robin.

Movistar ha sigut l'encarregat de llançar aquesta acció promocional dedicada a una de les sèries de ciència-ficció, escrita i dirigida pels germans Matt i Ross Duffer per a Netflix, que a més va estrenar la segona part de la seua última temporada el passat 1 de juliol. Aquest escenari estarà situat al carrer Ribera, 1 de València.

A més, en aquest espai, els fans de Stranger Things descobriran alguns dels secrets de la sèrie i dels seus personatges amb l'ajuda d'unes ulleres 3D; desafiaran l'enigma de la Creel House o podran demostrar que són uns autèntics fans de la sèrie jugant en el quiz interactiu per a aconseguir optar a diferents premis.

Després de recórrer els espais, amb la seua particular ambientació clàssica dels 80, les persones visitants podran passar una estona de la més entretinguda jugant als millors jocs dels 80 en la zona Arcade.

Finalment, cal destacar que es busca al fan més creatiu de la sèrie mitjançant el repte #StrangerThingsEnMovistar. Però, en què consisteix? Totes les persones que assistisquen a visitar aquest espai i que vulguen participar, hauran de gravar i pujar un TikTok utilitzant eixa etiqueta. Entre tots, es triarà al millor que aconseguirà un pack d'allò més complet per a gaudir de Stranger Things, i que estarà compost per merchadising exclusiu, una televisió de 50" i una màquina de roses.

No et perdes aquesta oportunitat, i endinsa't en l'increïble món de Stranger Things.

Arxivat a:

Destacats