València tindrà una pista de gel de 400 metres i un Christmas Market

Aquesta pista de gel de València es podrà visitar del 25 de desembre al 8 de gener

Guardar

Pista de patinatge sobre gel de Nadal de la Plaça de l'Ajuntament de València (Xisco Navarro)
Pista de patinatge sobre gel de Nadal de la Plaça de l'Ajuntament de València (Xisco Navarro)

Arriba a València una de les pistes de gel més grans de la ciutat. 400 metres on es podrà patinar sobre gel real i passar una estona d'allò més entretinguda. Aquesta pista de gel estarà situada en el Teatre La PlaZeta, que a més ha preparat diferents activitats nadalenques, com un Christmas Market o foodtrucks.

La pista de gel i la resta d'activitats es podran gaudir a partir del 25 de desembre i fins al 8 de gener. Aquesta pista, que romandrà coberta per a protegir-la de possibles inclemències i reduir el consum energètic, serà "una de les més grans" que es podran gaudir aquest hivern a la ciutat.

Així mateix, el Christmas Market se situarà en la zona exterior del teatre, i comptarà amb llocs tradicionals, foodtrucks de locals, com Lamburguesa o Baovan, zones d'oci i activitats, així com jocs tant per als més menuts de la casa, com per a adults a preus populars.

La programació de Nadal del Teatre La PlaZeta es completarà amb 'Antes de ser Magnífica', un espectacle circense dissenyat per a sales de teatre on el públic podrà gaudir del talent d'artistes que han actuat en companyies internacionals com Cirque du Soleil.

I com no podia ser d'una altra manera, hi haurà moments per a l'humor de la mà de Galder Varas, David Puerto i Taka Gómez, la màgia de Mag Pando o l'il·lusionisme de Borja Montón. Per a gaudir d'aquests espectacles serà necessari comprar entrades a través de la pàgina web del teatre.

Aquesta completa programació nadalenca confirma la iniciativa de Grup Comboi i Teatre La PlaZeta per acostar la cultura i els plans d'oci a barris de la ciutat que no es troben en la zona cèntrica.

No ho penses més, i aquest Nadal acosta't fins al Teatre La PlaZeta de València per a gaudir de l'època més màgica de l'any amb totes aquestes activitats programades.

Arxivat a:

Destacats