València s'obri al món amb el Webit Festival 2020

Al Webit festival 2020 assistiran al voltant de 15.000 participants i més de 1.500 startups

Guardar

presentacion-webit
presentacion-webit

La Marina de València ha sigut l'escenari triat per a acollir el Festival Internacional de la Innovació Webit, que se celebrarà a València el juny de 2020. Una oportunitat única per a obrir-se al món en el camp de la tecnologia i la innovació. Un esdeveniment de primer nivell al qual assistiran al voltant de 15.000 participants i més de 1.500 startups.

Aquest matí, en La Base de la Marina, s'han presentat alguns detalls d'aquest important esdeveniment internacional que se celebrarà a la nostra ciutat, després de ser triada com a seu oficial entre altres 26 ciutats. A la presentació ha assistit la regidora de Renovació Urbana i vicealcaldessa, Sandra Gómez; la regidora d'Emprenedoria i Innovació Econòmica, Pilar Bernabé; la consellera d'Innovació, Carolina Pascual; així com el regidor de Turisme, Emiliano García; el president de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV), Salvador Navarro; i representants de les dues universitats públiques valencianes.

"És un esdeveniment on es presentaran projectes d'innovació tecnològica que poden canviar el futur de la societat i de l'economia tant a la nostra ciutat com a nivell nacional i internacional. Per això, mostrarem tot el nostre suport a un esdeveniment amb el qual València serà referència en tecnologia i innovació", ha destacat la regidora Pilar Bernabé.

Per la seua banda, la consellera d'Innovació, Carolina Pascual, ha fet valdre la importància del Webit 2020 per a "atraure talent a la ciutat i que el que ja tenim ací es quede", però també perquè és una "oportunitat per a crear sinergies entre nosaltres i crear aliances per a, juntament amb la innovació i la tecnologia, millorar la qualitat de vida de les persones".

Per descomptat, també ha assistit el CEO del Webit Festival, Plamen Russev, que ha revelat alguns detalls d'aquest gran esdeveniment que albergarà la ciutat. Així, a més d'una zona de networking, una àrea d'exhibicions i una exposició en la qual es mirarà cap al futur, aquest festival internacional comptarà amb més de 500 conferenciants, entre els quals es trobaran líders globals d'empreses com Huawei, Ubuntu o Amazon.

"L'anterior edició, celebrada a Sofia, va tindre un impacte econòmic potent de 60 milions d'euros i més de 70% dels participants van ser directius d'alt nivell", ha explicat Plamen Russev. Entre les àrees que s'abordaran en aquesta nova edició del Webit festival destaquen l'alimentació del futur, la defensa o la intel·ligència artificial.

Destacats