València renova i amplia la Universitat popular de Benimaclet

Isabel Lozano: “Esta acció està dins de tot un programa de renovació i modernització de les instal·lacions dels centres de la Universitat Popular”

Guardar

0119 Universitat Popular Benimaclet (3)
0119 Universitat Popular Benimaclet (3)

L’Ajuntament de València ha renovat i ampliat el centre de la Universitat Popular de Benimaclet, situat en el carrer Francesc Martínez 32. D’esta manera, "este barri compta en estos moments amb una seu totalment renovada i, a més, ampliada". "Tenim a disposició 400 metres quadrats, cinc aules que donen cabuda a un total de huit activitats i 300 places formatives", tal com ha explicat la regidora delegada de la Universitat Popular, Isabel Lozano.

Anteriorment, en el conjunt de baixos municipals del carrer Francisco Martínez, se situava la Policia Local, la Biblioteca Municipal i la Universitat Popular. Després del trasllat de la Policia a la seua nova ubicació, l'espai total s'ha redistribuït entre la Biblioteca i la Universitat Popular, guanyant més espai tant una, com l’altra.

"Esta acció està dins de tot un programa de renovació i modernització de les instal·lacions dels centres de la Universitat Popular a tota la ciutat de València i, al mateix temps, també d’increment del nombre de centres a la ciutat en aquells barris en els quals fins ara no n’hi havia", ha aclarit Isabel Lozano.

Anglès, artesania, pintura i dibuix, formació general i formació bàsica, música i guitarra, gimnàstica i balls de saló són les activitats que es desenvolupen en este centre de la ciutat. El taller de pintura i dibuix disposa ara d’una superfície de 35,80 m² i és tot exterior, mentre que la sala polivalent, on es desenvolupen les activitats de gimnàstica i balls de saló té més de 72 m². Les altres tres aules disposen de més de 30 m2 cadascuna.

"Des de l’àrea de la Universitat Popular de l’Ajuntament de València celebrem este nou pas que es dona per a dotar de les millors instal·lacions possibles a un recurs municipal tan ben valorat i que fa una tasca social i cultural de primer nivell", ha conclòs la regidora.

Destacats