València posa mascaretes a les escultures de la ciutat per a conscienciar sobre el seu ús enfront de la Covid-19

Guardar

fotonoticia_20200922115657_1920
fotonoticia_20200922115657_1920

L'Ajuntament de València ha col·locat màscares en nombroses escultures de la ciutat amb la finalitat de conscienciar a la ciutadania sobre la necessitat d'utilitzar aquests elements de protecció per a frenar els contagis de Covid-19. La iniciativa l'han duta a terme les regidories de Protecció Ciutadana i Cultura.

Així ho ha explicat aquest dimarts el titular de la primera d'aquestes delegacions, Aarón Cano, que ha destacat que "la màscara és la barrera física fonamental" enfront del coronavirus i ha assenyalat que s'ha de continuar "atent" per a evitar l'evolució de la pandèmia.

Cano ha indicat que la decisió de posar màscares a les escultures de la capital valenciana "respon a una anomenada a la sensibilització de tota la ciutadania valenciana, no sols de la ciutat de València sinó també de tot el seu entorn metropolità" enfront de la Covid-19 i les mesures de prevenció i seguretat que s'han de continuar mantenint.

L'edil ha apuntat que es tracta d'una "xicoteta campanya" impulsada "des de l'àrea de Protecció Ciutadana en col·laboració amb la Regidoria de Cultura per a sensibilitzar a tota la ciutadania valenciana en l'ús de la màscara".

"L'ús de la màscara, la distància i la rentada de mans són els elements fonamentals per a combatre ara mateix el coronavirus. La màscara és la barrera física fonamental", ha manifestat el responsable municipal.

Aarón Cano ha agregat que la iniciativa cerca "impactar una mica en la consciència de les persones perquè sàpien que cal mantindre l'atenció" enfront de la pandèmia per a evitar la seua evolució.

"Encara que presentem bones xifres a la ciutat de València, no podem abaixar la guàrdia. Hem de continuar atents a la Covid-19 perquè sempre, en qualsevol moment, podem tindre un repunt de casos que ens pot perjudicar a tots", ha agregat sobre aquest tema el regidor.

Les màscares les han col·locades efectius del Cos Municipal de Bombers de la ciutat i de la Policia Local en les principals escultures de la capital valenciana i en altres distribuïdes per tota la ciutat.

Així, mostren aquests elements de protecció les figures de la font de la plaça de la Verge, l'escultura de Manolo Montoliu enfront de la Plaça de Bous, la de San José en el pont que porta el seu nom, l'estàtua de Francesc de Vinatea en la Plaça de l'Ajuntament, la del doctor Ramón Gómez Ferrer i altres situades en altres punts i en parcs i zones verdes de València.

Destacats