València posa en marxa el dispositiu de salvament i socorrisme a les platges urbanes amb motiu de la Setmana Santa

Guardar

Equip de salvament a les platges de València
Equip de salvament a les platges de València

El regidor de Qualitat Acústica i de l'Aire i Platges de l'Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, ha anunciat que aquest dijous, 14 d'abril, es posarà en marxa el dispositiu de salvament i socorrisme a les platges urbanes de la ciutat amb motiu de la temporada de Pasqua.

Així, el servici que coordinarà Creu Roja València es prestarà durant cinc dies, inclòs el dilluns 18 d'abril, des de les 11 hores fins a les 16 hores tant a la platja de la Malva-rosa com en la del Cabanyal.

Grezzi ha explicat que des de la Delegació s'han coordinat les actuacions necessàries per a posar en marxa el servici durant aquesta temporada extraordinària, que tindrà continuïtat durant els caps de setmana del mes de maig.

L'operatiu previst contempla l'obertura de la posta sanitària número 3, en el Cabanyal, així com diversos recursos humans i materials, com ara la presència de dos socorristes, un metge i un infermer o un patró d'embarcació. Comptaran amb una ambulància i un vehicle de transport a més de l'embarcació.

Entre els treballs de coordinació s'han produït reunions amb els servicis municipals implicats en la prestació del servici a les platges durant aquest període, com ara el de Gestió Sostenible de Residus Urbans, que destinarà a més d'una trentena de persones per a tindre les platges en perfectes condicions, o el Cicle Integral de l'Aigua.

"Amb aquest dispositiu pretenem que la ciutadania de València i les persones que ens visiten puguen gaudir amb seguretat de les platges urbanes de la ciutat ja en els pròxims dies i també durant els caps de setmana de maig i minimitzar les incidències que puguen derivar-se d'aquest ús", ha explicat Grezzi.

Arxivat a:

Destacats