València permetrà el pagament de les taxes en Tabacalera amb targeta

El regidor d'Hisenda, Borja Sanjuán, destaca que esta iniciativa permetrà eliminar burocràcia i acostar l'administració a la ciutadania

Guardar

Edifici municipal de Tabacalera
Edifici municipal de Tabacalera

La Regidoria d'Hisenda ha anunciat que l'Oficina d'Atenció al Público, OAC (situada en les dependències de Tabacalera) habilitarà el pagament amb targeta per a facilitar els tràmits de la ciutadania amb l'administració. El regidor d'Hisenda, Borja Sanjuán, ha explicat que el Servici disposarà de dos TPV perquè els usuaris i usuàries puguen abonar les taxes sense necessitat d'acudir a una entitat financera.

"A l'Ajuntament de València volem habilitar la possibilitat que en l'Oficina d'Atenció Ciutadana de Tabacalera les persones puguen pagar les taxes directament amb targeta a través de TPV, seguint la línia que hem emprés per a eliminar la burocràcia i facilitar i acostar l'administració a la ciutadania", ha explicat Sanjuán.

Les taxes que es tramiten en l'OAC de Tabacalera i que a partir d'ara es podran abonar amb targeta són la declaració responsable de segona ocupació d'habitatge, els informes per a reagrupament familiar i altres tràmits d'estrangeria, tràmits sobre animals (registre, matrícula, inspecció i custòdia), tràmits relacionats amb animals perillosos, informes sobre actuacions de la Policia o l'expedició de targetes d'armes.

Amb aquesta iniciativa, el Consistori manté la línia de treball per a aproximar l'administració a la ciutadania i eliminar tràmits com ja s'ha fet, tal com ha indicat Sanjuán, "habilitant un dia especial d'atenció presencial per a les persones majors de 65, per tal que la relació amb l'administració siga exactament la mateixa que demanem, per exemple, a les entitats bancàries en la seua relació amb les persones".

Les taxes que ara es podran abonar mitjançant TPV van suposar 3.933 operacions des de l'1 de gener de 2021 i uns imports de 67.000 euros.

Destacats