València Parc Central licita la contractació de les obres del parc Russafa-Malilla en la zona Dr. Domagk

Guardar

parque-central
parque-central

La Societat València Parc Central licita hui les obres d'urbanització del Parc Central Zona Russafa que van quedar pendents d'executar-se en la superfície en el seu moment ocupada per les instal·lacions d'un concessionari d'automòbils fins al seu desallotjament prèvia resolució judicial. Els treballs en aquest espai no van poder programar-se abans de l'obertura del parc al desembre del passat any i la seua execució va quedar posposada fins a una nova licitació.

La superfície aproximada és d'uns 4.000 m2, distribuïda en dues parts, una de 1.400 m2 que afecta instal·lacions del parc i una altra de 2.500 m2 que afecta vials de la urbanització de les parcel·les de resultat 7 i 8.

Donada la ubicació de la superfície pendent d'executar i la seua reduïda grandària, la Societat va decidir no demorar la posada a la disposició dels ciutadans de la pràctica totalitat del Parc Russafa-Malilla (el 98% ja estava executat) al desembre del passat any i realitzar les obres pendents amb posterioritat a través de la seua contractació, que havia de ser aprovada pels òrgans de direcció de la Societat.

El pressupost de licitació de les obres de la "Separata del projecte d'execució Urbanització del Parc Central de València zona Russafa-Malilla- zona Dr. Domagk i uns altres" és d'1.346.776,16 € (sense IVA) i el termini d'execució és de 8 mesos. Al mateix temps s'ha licitat la Direcció Facultativa i Coordinació de Seguretat i Salut de les obres per un pressupost de 50.397,39 € (sense IVA). Està previst que els treballs s'inicien a principis del pròxim any.

Entre les actuacions del parc pendents destaquen, al voltant del moll 4 confrontant a l'Av. Peris i Valero, la finalització del mur verd, la construcció de l'arener, un joc infantil, la continuïtat del canal i font de l'accés per Dr. Domagk i completar les instal·lacions del centre de repartiment d'energia elèctrica requerit per Iberdrola. A més de l'execució de vials, també es completarà el clos definitiu del parc en el límit amb l'espai ocupat per contenidors amb diferents serveis d'Adif en l'avinguda Filipines que també seran retirats d'ací a poc temps.

La licitació de les obres és electrònica a través de la Plataforma de Contractació de l'Estat conforme a la nova llei de Contractes del Sector públic que des del 8 de març de 2018 estableix l'obligatorietat de la contractació pública electrònica.

Arxivat a:

Destacats