València obri el termini d'ajudes per a la compra de material escolar en segon cicle d'educació infantil

La dotació global de les subvencions és de 400.000 euros ampliable en 130.000 euros més

Guardar

Imatge de recurs d'una aula
Imatge de recurs d'una aula

La regidoria d'Educació de l'Ajuntament de València ha obert el termini de sol·licituds d'ajudes econòmiques per a la compra de material escolar en el segon cicle d'educació infantil per al curs 2022-2023. La mesura afectarà els col·legis públics i concertats de la ciutat de València, i, en casos especials avaluats per la comissió, als centres limítrofs amb l'àrea metropolitana o els centres d'educació especial. La data límit per enviar la sol·licitud és dijous 22 de desembre.

La regidora d'Educació, Maite Ibáñez, ha assenyalat que "es podran concedir fins a un màxim de 100 euros per alumne o alumna" sempre que s'acredite que els dos membres de la unitat familiar tinguen una renda conjunta inferior als 72.460 euros mensuals. A més, l'edil ha recordat que totes aquelles persones que van sol·licitar aquesta subvenció i complien els requisits van rebre la partida econòmica. La partida pressupostària compta amb 400.000 euros en ajudes ampliables amb fins a 130.000 euros addicionals.

Requisits i maneres de sol·licitar l'ajuda

Per a poder accedir a les ajudes, els menors i els pares hauran d'estar empadronats en el terme municipal de València o, en defecte d'això, el pare o la mare que tinga la guarda i custòdia del menor. Igualment, el centre escolar on el menor està escolaritzat també ha de trobar-se a la ciutat de València, excepte casos excepcionals que seran valorats per la comissió tècnica de treball, com els centres educatius en municipis limítrofs o els centres d'educació especial.

Les sol·licituds es presentaran en els registres físics o electrònics de l'Ajuntament de València, en les oficines de correus, els registres de les administracions estatals o autonòmiques o per qualsevol mig previst en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. El termini de presentació d'instàncies finalitza el pròxim 22 de desembre.

Destacats