València no celebrarà la seua tradicional Sant Silvestre popular

La Fundació Esportiva Municipal i l’Ajuntament de València han anunciat que la Sant Silvestre Popular Valenciana no se celebrarà en 2020

Guardar

san-silvestre-valencia-2013-38
san-silvestre-valencia-2013-38

La Fundació Esportiva Municipal i l'Ajuntament de València han anunciat que la Sant Silvestre Popular Valenciana no se celebrarà en 2020. La prova, que hauria celebrat enguany la seua 37a edició, no podrà realitzar-se a causa de les restriccions actuals derivades de la covid-19, per les quals no es poden celebrar esdeveniments multitudinaris ni albergar públic en els mateixos amb l'objectiu de previndre qualsevol possible contagi.

Este gran esdeveniment esportiu que té lloc cada any el 30 de desembre reuneix milers de persones en el centre de València i en moltes altres localitats de tota la Comunitat. La passada edició, 600 corredors es van disputar el primer lloc en la capital valenciana, mentre que 17.000 persones més van participar en la carrera amb la diversió i l'esport com a premi.

En l'actualitat, només es poden celebrar les proves d'elit internacional com és el cas de la Sant Silvestre Vallecana, en la qual només podran competir atletes professionals, igual que en la Marató de València que se celebrarà el pròxim 6 de desembre i en la qual participaran solament prop de 300 atletes d'elit.

"Les carreres populars ara com ara no es poden celebrar, per la qual cosa en aquests moments hem de centrar esforços en aquelles proves d'elit que si podran celebrar-se com la Sant Silvestre Vallecana o la Marató en el cas de la ciutat de València, proves que ens converteixen en referents en l'àmbit internacional i que en celebrar-se amb participació reduïda és possible previndre contagis" ha comentat Pilar Bernabé, presidenta de la Fundació Esportiva Municipal i Regidora d'Esports a l'Ajuntament de València.

PARTICIPA EN LES CARRERES VIRTUALS DE FDM VALÈNCIA

A causa de la pandèmia actual, la Fundació Esportiva Municipal va decidir cancel·lar el Circuit de Curses Populars. No obstant això, a través de les seues xarxes socials i web estan oferint una sèrie de proves virtuals amb diferents distàncies en les quals es pot participar de manera gratuïta i quantes vegades es desitge amb la finalitat d'oferir als corredors la possibilitat de continuar competint en les proves del Circuit.

Fins al diumenge 29 pots participar en la V Marxa Virtual contra la violència de gènere. Inscriu-te per a participar en el següent enllaç: https://toprun.es/eventos/carrera-popular-kilometres-contra-la-violencia-de-genere-2020

Arxivat a:

Destacats