València millora l'accessibilitat de les escales del túnel de Germanies

Guardar

0922 Escales túnel Germanies
0922 Escales túnel Germanies

La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, ha informat este dimarts que ja es troben en marxa les obres per a la millora de les condicions d'accessibilitat i d'ús de les escales del túnel de Germanies de València. Les obres consistiran en el revestiment dels escalons amb granit antiesvarós.

La setmana passada van començar les obres de millora de les condicions de les escales del túnel de Germanies. "Hem volgut intervindre en un punt complicat, ja que estos escalons són de pedra i amb els anys s'ha anat polint i deteriorant, provocant que siguen esvarosos, sobretot en dies de pluja" ha assegurat Gómez.

Estos treballs consistiran a revestir els escalons amb granit tractat per a aconseguir un elevat grau d'antiesvarós. Segons ha precisat la vicealcaldessa, el cost de la intervenció ascendeix a 18.000euros i el les obres s'executaran en un terminide 3 setmanes.

Així mateix , ha recordat que la Regidoria"ha invertit més de 22 milions d'euros des de 2015 per a fer una València més segura i més accessible per als vianants". "Volem aconseguir un espai públic segur, inclusiu i accessible", segons ha explicat Sandra Gómez qui ha destacat" les actuacions de reurbanització i d'accessibilitat en punts concrets de la ciutat per a rebaixar voreres en passos de vianants".

"Els treballs distingeixen dos tipus d'obres: les que fan accessibles els espais que no ho eren i els que adapten les zones accessibles que no s'ajustaven del tot a normativa; per exemple, hi ha actuacions en aquests últims llocs que han introduït el paviment tàctil", ha precisat.

Destacats