València llançarà dues fases dels bons comerç en 2023

Les convocatòries dels bons comerç de València es realitzarà a la primavera i tardor

Guardar

Compres al mercat municipal
Compres al mercat municipal

València comptarà amb dues convocatòries dels bons comerç en 2023. Concretament, l'Ajuntament llançarà aquestes dues fases a la primavera i a la tardor. Així ho ha anunciat l'alcalde de València, Joan Ribó, durant el sisé debat de l'estat de la ciutat, l'últim de la legislatura. A més, es duplicarà el pressupost amb l'objectiu d'arribar a més persones.

En aquesta segona edició dels bons comerç, l'Ajuntament de València va duplicar l'aportació passant dels 847.000 euros en 2021 fins als 1,6 milions d'euros en 2022. Així mateix, s'han posat en circulació 27.882 bons, prop d'11.000 més que en l'anterior convocatòria, i s'ha arribat als 997 establiments adherits, als quals s'han sumat les parades dels mercats municipals.

Tot un èxit que se suma a les iniciatives que s'han posat en marxa des del consistori amb l'objectiu, ha assenyalat l'alcalde Joan Ribó, de "dinamitzar els sectors econòmics de la ciutat, una de les prioritats de la gestió d'aquest govern municipal". Així, s'ha començat a posar en marxa "una acceleradora publicoprivada que acompanye a les startups de caràcter innovador amb triple impacte, econòmic, social i ambiental, i que tinga capacitat d'inversió per a estimular el creixement". S'assignarà un milió d'euros a través de la fundació Las Naves, amb l'expectativa de captar 2,5 milions d'euros de capital privat.

Finalment, ha recordat que en 2023 es tornarà a traure una convocatòria de subvencions per import d'un milió d'euros "per al desenvolupament d'idees, productes, serveis, iniciatives i projectes innovadors que impacten en la Missió Climàtica València 2030, en el desenvolupament d'una societat sostenible i neutra en emissions contaminants i, amb això, en la millora de la vida de les persones".

Destacats