València invertix quasi 50.000 euros per a reparar els desperfectes del Centre de Persones Majors de Russafa

Guardar

María José Catalá visita el Centre Municipal d'Activitats per a Persones Majors (CAMPM) de Russafa
María José Catalá visita el Centre Municipal d'Activitats per a Persones Majors (CAMPM) de Russafa

Les obres de millora del Centre Municipal d'Activitats per a Persones Majors (CAMPM) de Russafa repararan les fissures del paviment de la primera planta i esmenaran les humitats de la coberta d'este edifici municipal. La intervenció, que ha començat, s'executarà amb un pressupost quasi 50.000 euros (47.972,64 €) en un termini d'un mes. Així ho ha anunciat hui l'alcaldessa de València, María José Catalá, després de visitar este centre de trobada i esplai de persones majors que, actualment, dona servei a 500 veïns i veïnes de l'Eixample.

L'alcaldessa ha visitat este CAMPM, acompanyada del regidor de Majors, José Gosálbez, i la regidora de Recursos Humans i Tècnics, Julia Climent, amb motiu de l'inici dels esmentats treballs de reparació de fissures i coberta d'este equipament que, situat en el número 63 del carrer Cuba, “facilita l'accés a la cultura i a diferents activitats d'oci i temps lliure a les persones majors de seixanta anys del barri de Russafa”. Durant esta visita, ha reiterat el seu compromís d'“esmenar l'estat d'este centre, amb forats i escantells en el sostre i clivelles en el sòl”. I ha destacat que “l'actual equip de govern ha concebut esta intervenció com a urgent perquè els centres de majors municipals han de ser un lloc de gaudi i oci i no poden suposar un perill per als seus socis i sòcies”. “I estos desperfectes suposaven un problema de seguretat”, ha afirmat, després de reiterar que la prioritat de l'executiu local són les persones majors que mereixen centres dignes i reconeixement per tots els anys que han entregat a la ciutat”.

El centre, que compta amb dos plantes de quasi 600 metres quadrats cadascuna, amb bar-cafeteria, terrassa, despatxos, i sales multiús en les quals es desenvolupen nombrosos tallers, cursos i activitats del Programa Municipal d'Animació Sociocultural per a Persones Majors, presenta patologies degudes al trencament del paviment de la planta primera. La intervenció permetrà, entre altres millores, la rejuntada de les fissures, i la demolició del paviment dels banys amb reposició de capa de formigó, execució de juntes de dilatació i instal·lació de paviment vinílic resistent a l'ús que se li pretén donar. Així mateix, l'Ajuntament preveu l'esmena de les humitats de coberta i per a això s'executarà una reixeta contínua amb connexió a baixant.

Els Servicis Municipals d'Arquitectura i Centrals Tècnics, responsables de la direcció de l'execució d'estes obres, també han realitzat la redacció de la memòria per a l'execució dels treballs adjudicats per un valor de 47.972,64 €, IVA inclòs.

Destacats