València instal·la nou enllumenat públic en la partida de Dalt, l’avinguda dels Tarongers i el carrer Progrés

Guardar

1216 nou enllumenat Partida de Dalt 1
1216 nou enllumenat Partida de Dalt 1

La regidora de Gestió de Recursos de l'Ajuntament de València, Luisa Notario, ha anunciat la conclusió d'una nova intervenció municipal per a instal·lar enllumenat públic nou, en aquest cas en l'entorn de la partida de Dalt, al barri de Sant Pau, i en el de l'avinguda dels Tarongers i del carrer Progrés, al Cabanyal-Canyamelar. El pressupost total d'aquesta actuació ha arribat als 26.507 euros, IVA inclòs.

D'una banda, s'han reposat les instal·lacions furtades en la partida de Dalt, a prop de la rotonda que connecta les vies de Pío Baroja i el General Avilés, al districte de Campanar, amb 36 punts de llum nous amb columnes d'acer i lluminàries de tipus viari amb llums d'halogenur metàl·lic.

Per altre costat, al districte dels Poblats Marítims, s'ha intervingut per instal·lar al carrer Progrés tres columnes tipus Avinguda de fundició i tres fanals Ferran VII amb bloc òptic de 32 LED amb temperatura de color de 2.700 ºK, mentre que en l'avinguda dels Tarongers s'han instal·lat 10 columnes d'acer amb lluminàries tipus Campanar d'halogenur metàl·lic.

"Amb aquesta intervenció dotem aquests punts de la ciutat d'un enllumenat més eficient i sostenible, equiparant-lo al que ja tenen moltes altres zones de la nostra ciutat i solucionant el problema generat per actes vandàlics per robar cable, lluminàries i bàculs", ha explicat Notario.

El nou enllumenat disposa del sistema antirobatori que des del mandat anterior està afegint-se als nous elements instal·lats i que ha exercit "un efecte dissuasiu molt important baixant el robatori de cable a xifres residuals". Aquest sistema amb telegestió permet detectar immediatament qualsevol interrupció del subministrament i enviar l'alerta a la contracta municipal.

Destacats