València Extra enceta una nova etapa: nova imatge, col·laboradors i canal de subscriptors

El diari digital incorpora a Jordi Sarrión i Carbonell, Emma Tomás, Lluís Bertomeu i un podcast cultural setmanal amb Amàlia Garrigós.

Guardar

Redaccion Valencia Extra 2021
Redaccion Valencia Extra 2021

El diari digital valencià aposta per un restyling integral en tot el periòdic que arriba fins a la pròpia capçalera. Mantenint l'essència des de l'inici, el digital fa un pas més en el disseny de les seues notícies, reportatges i seccions.

En aquest cas, la capçalera es reinventa per complet, obra del dissenyador Eugenio Simó, que ja s'ha encarregat d'altres dissenys tan emblemàtics com la identitat corporativa del Centre del Carme de Cultura Contemporània. En les seues paraules "aporta una millor adaptació a l'entorn digital, fàcil visualització i una major llegibilitat en els diferents dispositius. En aqueix sentit, Simó assenyala que s'ha "optat per un disseny tipogràfic, s'ha eliminat L'Isotip i afegit un punt final". Precisament aquest signe, apunta, "fa referència al punt de les pàgines web i emfatitza el seu caràcter de diari digital".

Amb el nou disseny, reforcem la nostra aposta per la informació de proximitat. Així obrirem en els pròxims dies la primera comunitat de subscriptors de València Extra. Ara ja està visible en la nostra capçalera i en els pròxims dies, ja s'obrirà oficialment per a tots els nostres lectors i lectores. La Comunitat de València Extra tindrà tres modalitats.

La primera d'elles és completament gratuïta. Amb aquesta subscripció, rebran el butlletí diari de València Extra que estrena nou disseny i molta més informació. A més, podran interactuar amb el diari a través de comentaris i observacions en les diferents peces informatives.

La modalitat de Subscripció Mensual té un cost de 4.95 euros iva inclòs. Aquesta opció incloga tots els avantatges de la primera però a més permetrà altres exclusives. La primera gran avantatge serà l'accés a continguts exclusius per a ells elaborats per l'equip informatiu del diari digital. Així mateix, aquests subscriptors tindran accessos a sortejos especials amb invitacions de cinema, oci i altres experiències per ser part d'aquesta comunitat prèmium

L'última modalitat es tracta de la subscripció anual. En aquest cas, té un preu de 49.50 euros iva inclòs que et permet l'estalvi de dos mesos de la subscripció mensual. A més de tots els avantatges de la primera i la segona modalitat, en aquesta opció, els subscriptors rebran una vegada a l'any en els seus domicilis la revista Extra.

Llancem el primer podcast cultural en valencià, Sona Cultura

València Extra es manté fidel a la seua filosofia d'apostar per la nostra llengua i oferir nous continguts i formats atractius per a tots. Així, la setmana del 9 octubre llançarem el primer podcast cultural del mitjà: Sona Cultura.

Sona Cultura tindrà una periodicitat setmanal i comptarà amb la col·laboració d'Amàlia Garrigós que cada setmana explicarà a tots els lectors l'oferta cultural de la setmana, amb especial esment a protagonistes únics, i sempre una mirada pròpia i propera amb convidats de primer nivell.

Aquest podcast estarà accessible a través del propi diari i també en totes les plataformes sonores.

Nous Col·laboradors amb veu pròpia

Aquesta nova etapa València Extra comptarà també amb noves firmes convidades. Així, comptarem regularment amb opinions, anàlisis i reportatges de signatures convidades que ens brindaran la seua particular visió de l'actualitat.

Jordi Sarrión i Carbonell s'incorpora a l'equip de col·laboradors del mitjà. Fundador i director de la Revista Mirall, comptarem amb la seua particular mirada i reflexió de l'actualitat que ens ocupa cada dia.

Lluis Bertomeu, director de l'agència de comunicació Satori Comunicació, membre del Consell Polític de Demòcrates Valencians, també posarà el seu accent en el diari a través de les seues columnes d'opinió i anàlisi.

Pròximament, anunciarem més col·laboradors que s'incorporaran a aquesta llista per a aportar la seua visió.

Suport a productes multimèdia únics: Diàlegs

Fidel a la seua filosofia per la llengua i en pro de recolzar projectes únics, València Extra recolzarà el projecte Diàlegs per a mantindre la seua continuïtat i reforçar encara més la seua visibilitat. Capitanejats per la periodista Emma Tomás, cada dijous a través de la web estrenarem un nou capítol de Diàlegs.

El primer convidat és de sobres conegut per tots Cabrafotuda. En els pròxims capítols, comptarem amb Clara Castelló i també amb el community mannager de Podríem fer-ho millor.

"Fem un pas més en el periodisme de proximitat amb una important inversió tecnològica i humana que permetrà seguir fent més gran aquest diari", assenyala el director de València Extra, Álex Ladrón de Guevara.

 

Destacats