València estudia el futur de l'APR de Ciutat Vella: s'inicia la ronda de contactes amb les entitats veïnals

Guardar

APR Ciutat Vella
APR Ciutat Vella

El govern de Catalá ha iniciat ja una ronda de contactes amb entitats veïnals, agrupacions de comerciants i també amb els col·lectius festius i culturals de Ciutat Vella de cara a aconseguir una solució "dialogada i consensuada" sobre el futur de l'Àrea de Prioritat Residencial (APR) de Ciutat Vella. Ara està limitat el trànsit als qui no són veïns i compta amb el rebuig de comerciant de la zona ja que limita l'accés als seus clients.

El regidor responsable de Mobilitat, Jesús Carbonell, ha iniciat junt amb la regidora de Comerç, Paula LLobet, les primeres reunions i trobades amb els afectats per l'APR per a buscar una solució consensuada amb tots, evitant la imposició que va suposar la posada en marxa a la fi de 2021.

Durant els pròxims dies continuaran les reunions amb altres entitats dels barris del centre per a continuar escoltant les aportacions, els suggeriments i les propostes de la resta d'associacions professionals i entitats veïnals i socials que guarden relació amb el districte de Ciutat Vella.

L'objectiu d'aquestes trobades pretén donar compliment al compromís de l'actual alcaldessa de València, María José Catalá, qui va anunciar canvis i sobretot diàleg per a definir el futur de l'Àrea de Prioritat Residencial (APR) aprovada pel govern anterior.

Com és conegut, l'APR Ciutat Vella aplica mesures de restricció d'accés, circulació i estacionament de vehicles als no residents en determinats espais del districte, i la seua posada en marxa a finals de 2021 va suscitar controvèrsia per part del veïnat, turistes i comerciants de la zona.

Destacats