València estudia alternatives per als festius escolars de Falles

Guardar

Aula d'un col·legi valencià
Aula d'un col·legi valencià

L'alcalde de València, Joan Ribó, assegura que s'està estudiant "alguna solució alternativa" per a traslladar a una altra data els festius escolars de Falles si, finalment, aquests es declaren lectius i sempre respectant els tres dies sense classe previstos.

"Des de la Conselleria de Sanitat ens demanen que seria convenient que, d'alguna manera, no hi haguera tres dies de vacances, en la setmana fallera. És un tema que es plantejarà i que, en definitiva, ha de prendre el Consell Escolar. Nosaltres estem estudiant alguna solució alternativa que puga, respectant sempre aquests tres dies, traslladar-se a alguna altra data", ha explicat.

No obstant això, de moment caldrà esperar fins dijous que ve, 4 de març, quan el Consell Escolar Municipal té previst reunir-se, de manera extraordinària, per a revisar el calendari festiu del mes de març. Així, l'únic punt de l'ordre de dia serà decidir si els dies 16, 17 i 18 de març es mantenen com a festius o no.

De moment, a Castelló ja s'ha acordat que els dies corresponents a la Magdalena es mantinguen com no lectius.

I a les universitats...

A la Universitat de València, segons marca el seu calendari acadèmic i han confirmat a Europa Press fonts de la institució, és festiu des del 15 de març i durant tota la setmana; mentre que en la Universitat Politècnica el 15 i el 16 són lectius i el 17 i el 18, festius.
Destacats