València es transforma en un escenari de pel·lícula: busquen 700 extres per a un rodatge

La Ciutat dels Arts i dels Ciències és el lloc escollit per a filmar aquesta superproducció americana

Guardar

Barques al llac de la Ciutat de les Arts i les Ciències
Barques al llac de la Ciutat de les Arts i les Ciències

La ciutat de València torna a convertir-se un any més en un escenari de pel·lícula. La capital del Túria acollirà els mesos de març i abril el rodatge d'una superproducció que aterrarà en la Ciutat de les Arts i les Ciències. En aquest mateix escenari ja s'han gravat altres pel·lícules com 'Tomorrowland', protagonitzada per George Clooney, o les sèries «Doctor Who», «Westworld» o «Brave New World».

A més, des de la productora d'aquesta sèrie de ciència-ficció que recrearà "èpoques futuristes" es contractaran uns 700 figurants. Un gran nombre d'extres que hauran de passar un càsting que tindrà lloc els dies 1, 2 i 3 de febrer a l'Hotel València Oceanic amb un horari de 10 a 13.30 i de 16 a 20 hores. Des de l'agència afirmen que necessiten una gran varietat de perfils de diferents ètnies, edats, looks i complexions amb una edat compresa entre els 18 i els 90 anys.

"Ens interessa trobar gent jove amb pentinats moderns, gent atlètica per a fer de soldades, persones afroamericanes, llatinoamericanes o orientals i comptar amb diversitat d'ètnies, així com altres perfils, persones de mitjana edat i ancians", expressen els encarregats de buscar figurants. Per a accedir al càsting, no es necessita experiència prèvia i les condicions laborals contemplen contracte i alta en la Seguretat Social.

La sèrie en qüestió podria tractar-se de 'Fundació', una adaptació de les novel·les d'Isaac Asimov. La producció gravarà la seua tercera temporada després d'una primera temporada a l'Auditori de Tenerife també dissenyat per Santiago Calatrava, artífex de la Ciutat dels Arts.

"Quan el revolucionari Dr. Hari Seldon prediu la imminent caiguda de l'Imperi, ell i un grup de lleials seguidors viatgen als últims confins de la galàxia per a establir La Fundació, en un intent de reconstruir i preservar el futur de la civilització. Enfurits per les teories d'Hari, els Cleons (una llarga línia successòria d'emperadors clònics que ostenten el poder) temen que el seu control sobre la galàxia es puga afeblir i han de reconéixer la possibilitat, molt real, de perdre el seu llegat per sempre", expressa la sinopsi.

SI bé la temporada 2 ja es troba en postproducció, la temporada 3 es gravarà al mateix temps que s'emet l'anterior a la plataforma Apple TV.

Destacats