València, entre les destinacions preferides per a viatjar en Setmana Santa

València és una de les ciutats triades pels espanyols per a viatjar en Setmana Santa al costat de Granada, Madrid, Còrdova, Barcelona o Sevilla

Guardar

Imatge de la Ciutat de les Arts de València
Imatge de la Ciutat de les Arts de València

S'acosta la Setmana Santa, i són moltes les persones que planifiquen una escapada per a gaudir d'aquests dies de vacances. Així, València s'ha convertit, aquest 2023, en una de les ciutats favorites pels espanyols per a viatjar aquesta Setmana Santa. Així ho assenyalen les dades de Civitatis, que estableixen a Granada com la ciutat espanyola preferida. No obstant això, València es troba en el top ten al costat de ciutats com Còrdova, Sevilla, Toledo, Màlaga o Santiago de Compostel·la, entre altres.

En aquesta ocasió, un 29% dels espanyols han optat per viatjar nacionalment, on aprofitaran per a moure's per la ciutat, deixant la mar i el camp per a més endavant, mentre que el 71% aposta pels viatges internacionals. Així, Roma és una de les destinacions europees més populars, seguida de París que el passat 2022 va ser la més visitada pels espanyols per Setmana Santa. La llista continua amb Porto, Londres, Lisboa, Budapest, Brussel·les i Edimburg, respectivament.

Finalment, més enllà de les fronteres europees, la destinació favorita és Nova York, on l'activitat més popular per a aquests dies és la visita als contrastos de la ciutat. També destaca Marràqueix, on l'excursió de 3 dies al desert de Merzouga és l'activitat més triada.

Aquelles persones que decidisquen visitar València durant els dies de Setmana Santa, a més de gaudir de les diferents atraccions turístiques de la ciutat i, per descomptat, de la gastronomia mediterrània, València celebra la seua tradicional Setmana Santa Marinera. Del 31 de març al 9 d'abril, els barris marítims de la ciutat s'ompliran de tradició amb les seues espectaculars processons, però també amb desfilades que són úniques en tota Espanya. A través d'aquest enllaç pots consultar tota la programació de la Setmana Santa Marinera 2023 de València.

Arxivat a:

Destacats