València enceta una campanya de conscienciació per cuidar i respectar l'Horta

Alejandro Ramon: “Insistirem totes les vegades que siguen necessàries fins que hi haja una conscienciació generalitzada de respecte als camps i a l’activitat agrària”

Guardar

1126 cartell civisme horta
1126 cartell civisme horta

L’Ajuntament ha instal·lat 110 cartells informatius al costat de molts dels espais agraris que hi ha a la nostra ciutat per conscienciar sobre la necessitat de cuidar i respectar l’horta, "un espai —en paraules del regidor d’Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta, Alejandro Ramon— viu i productiu, que exigix que quan s’hi accedisca i es disfrute del seu paisatge es faça d’una manera respectuosa, també amb l’activitat agrària".

Amb el lema ‘Cuidem i respectem l’horta’, la campanya, impulsada a través del Consell Agrari Municipal, pretén que les visites als espais de producció agrícola no interferisquen en l’activitat habitual, amb els perjuís que això pot comportar a les persones que es dediquen a eixa activitat agrària. "Insistim amb normes bàsiques de civisme i convivència per a la gent que visite, passege o fa esport pel nostre espai agrari, perquè siga respectuosa i contribuïsca a mantindre el nostre patrimoni agrícola", ha explicat Ramon.

Els 110 cartells s’han instal·lat en diversos barris i pobles de la nostra ciutat, com ara Benimaclet, Campanar, la Font de Sant Lluís, la carrera d’En Corts, Benifaraig, Benimàmet, Borbotó, Carpesa, Cases de Bàrcena, Castellar, el Palmar, el Perellonet, el Saler, Forn d’Alcedo, la Punta, la Torre, Mauella, Massarrojos, Pinedo, Poble Nou i Rafalell. L’import de la campanya arriba als 12.777,6 euros, IVA inclòs.

Arxivat a:

Destacats