València destina 7 milions per a contractar 226 persones a través dels programes EMPUJU i EXPLUS

Guardar

Borja Sanjuán, regidor d'Hisenda, i Sergi Campillo, vicealcalde i regidor d'Ecologia Urbana, en la presentació de les Ajudes Emplea i Emprén.
Borja Sanjuán, regidor d'Hisenda, i Sergi Campillo, vicealcalde i regidor d'Ecologia Urbana, en la presentació de les Ajudes Emplea i Emprén.

L'Ajuntament de València contractarà el pròxim 1 de novembre un total de 226 persones, a través dels programes EMPUJU i EXPLUS, que treballaran en els diferents servicis municipals. El regidor de Formació i Ocupació, Borja Sanjuán, ha destacat la posada en marxa dels dos programes d'ocupació que permetran que més de dos centenars de veïns i veïnes de València, quasi 100 més que l'any passat, puguen disposar d'una oportunitat laboral que s'estendrà al llarg d'un any.

"Des de l'Ajuntament de València, i en col·laboració amb la Generalitat, destinarem quasi 7 milions d'euros a contractar 226 persones desocupades a partir de l'1 de novembre. Són quasi 100 persones més que l'any passat i anem a també a contractar persones majors de 30 anys", ha destacat Sanjuán.

"L'objectiu és que totes les persones que vulguen treballar en esta ciutat tinguen l'oportunitat de fer-ho i, per això, de manera conjunta les administracions i el sector privat estem aconseguint que València siga en estos moments la gran ciutat d'Espanya que més ocupació està creant", ha subratllat el regidor de Desenvolupament dels Sectors Econòmics, Ocupació i Hisenda.

A través del programa EMPUJU es contractarà 65 persones desocupades menors de 30 anys i de diferents perfils i formacions, mentre que mitjançant el programa EXPLUS es realitzaran contractes a 161 persones desocupades d'almenys 30 anys també amb diferents perfils i formacions. D'esta manera, el consistori podrà comptar amb 226 persones que treballaran al llarg d'un any en els diferents servicis municipals.

Destacats