València destina 50.000 euros per a fomentar l'associacionisme que dinamitze les tendes

La Junta de Govern aprova demà la quarta convocatòria d'ajudes a les associacions de comerciants de València

Guardar

Botiga al costat del Mercat Central de Valènciaa
Botiga al costat del Mercat Central de Valènciaa

La Junta de Govern Local aprovarà demà la quarta convocatòria anual d'ajudes a les associacions de comerciants de València "per promoure el comerç de barri, i fer costat a una xarxa fonamental per a construir ciutat". Ho ha anunciat hui el regidor de Comerç, Carlos Galiana, en fer-se ressò d'aquest acord "que s'emmarca en l'objectiu municipal d'enfortir aquesta xarxa perquè, organitzada i coordinada, impulse diferents accions de promoció comercial". Concretament, l'Ajuntament ha destinat a aquest menester 50.000 euros. I cada associació podrà accedir a un màxim de 20.000 euros per a desenvolupar activitats que dinamitze les botigues de la seua zona durant l'any 2022.

El regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha explicat que amb esta convocatòria l'Ajuntament pretén "fomentar l'associacionisme i impulsar la realització d'accions que milloren la competitivitat i donen visibilitat al comerç de barri". I ha recordat que "es tracta quart any consecutiu que l'Ajuntament de València aprova aquesta línia d'ajudes, creades per primera vegada l'any 2019".

En aquest sentit, l'edil ha manifestat de "la bona acollida d'aquesta línia de subvencions i el bon resultat que han donat els anteriors anys han motivat la nova convocatòria". "A més –ha afegit- des del govern municipal creiem en l'associacionisme i en el comerç del barri, per això volem continuar impulsant les associacions de comerciants de la nostra ciutat".

Podran concórrer a aquestes subvencions les associacions de comerciants de València, que disposaran de 20 dies naturals per a la presentació de les seues peticions, a partir de la seua publicació en el Butlletí Oficial de la Província de València (BOPV).

Pel que fa a les actuacions subvencionades hauran d'haver estat realitzades entre l'1 de gener i el 15 d'octubre d'enguany.

Destacats