Tornen a València els concerts gratuïts i a l'aire lliure al jardí del Túria

Durant el mes de juny, els Jardins del Palau es convertixen en l'escenari de concerts

Guardar

Imatge d'un concert en els Jardins del Palau de Valencia / Foto: Gran Fira Valencia
Imatge d'un concert en els Jardins del Palau de Valencia / Foto: Gran Fira Valencia

Els concerts gratuïts i a l'aire lliure tornen a València este mes de juny. Concretament, els Jardins del Palau de la Música (al Jardí del Túria) es convertiran, cada dijous, en l'escenari d'un cicle de música que, cada any, atrau desenes de persones. Descobrix dates i horari dels concerts gratuïts de València al juny.

Tots els dijous del mes de juny, València serà testimoni dels concerts gratuïts de la Banda Simfònica Municipal als Jardins del Palau, de la mà del seu director Cristóbal Soler. Pasdobles, sarsuela i fins i tot òpera, de compositors nacionals i internacionals seran algunes de les peces que sonaran en estos cicles musicals, que començaran a les 20.15 hores. Així, les dates dels concerts seran els dies 13, 20 i 27 de juny.

L'entrada és completament gratuïta fins a completar l'aforament, no sent necessària la reserva prèvia d'entrades.

El cicle de concerts s'iniciava el passat 6 de juny amb un increïble concert de bandes sonores, entre les quals va destacar la de les pel·lícules West Side Story, Love Story, Indiana Jones, Los miserables o My fair lady. No obstant això, les pròximes cites no tenen res a envejar.

Així, el concert del 13 de juny porta com a títol 'Violincheli sinfónico New Emotions' i sonaran peces tan importants com 'Tocata y fuga' de Johann Sebastian Bach o Vivaldi 'Tormenta' d'Antonio Vivaldi, però també cançons conegudes per tots, com 'Y si fuera ella' de Alejandro Sanz, ‘Entre dos aguas’ de Paco de Lucía, ‘Smell Like Teen Spirit’ de Nirvana o ‘Smoke On The Water’ de Deep Purple.

Un concert als jardins del Palau de la Música de València
Un concert als jardins del Palau de la Música de València

El 20 de juny, el saxofon de Kiko Berenguer serà el protagonista, acompanyat de l'acordió, l'harmònica, la guitarra flamenca i el ball i el cante per a interpretar temes com ‘Mi camino’, ‘Granadella’, ‘Bolero cojo’, ‘Dancing with the moon’, ‘Canela y menta’ o ‘Reencuentro’, entre altres.

L'última cita d'estos concerts gratuïts serà el 27 de juny amb 'Zarzuela'. En este concert, sonarà el pasdoble 'Lagartijilla' de José M.ª Martín Domingo; ‘La Torre del Oro’ de Gerónimo Giménez, ‘La del manojo de rosas’ y ‘Katiuska’ de Pablo Sorozábal, ‘La Gran Via’ de Federico Chueca i, ‘El barberillo de Lavapiés’ de Francisco A. Barbieri.

Ja ho saps, cada dijous d'este mes de juny tens una cita amb la música als Jardins del Palau de València per a gaudir de la qualitat de la Banda Simfònica Municipal.

D'altra banda, cal recordar que la ciutat de València serà l'escenari d'altres importants concerts en la Marina de València, que també es donaran cita este mes de juny, i per on passaran artistes reconeguts a nivell nacional i internacional, com és el cas de Seguridad Social, Vetusta Morla, Rozalén o la banda The Pretenders. També xafarà l'escenari Pep Gimeno 'Botifarra' o la jove banda valenciana Tenda.

Destacats