"València, Ca la Trava", la falla més alta de la Història de l'Ajuntament

Al voltant de 200 persones espentaran el monument

Guardar

facebook-commanolo-artistica
facebook-commanolo-artistica

La ciutat de València viurà un dels esdeveniments més significatius per al món faller. Un monument de 40 metres d'altura, que haurà de ser alçat amb l'ajuda de 200 persones, serà la nova falla municipal per a les Falles del 2017.

Aquest monument, dissenyat pel mestre fuster Manolo García, quasi arribarà en altura al Micalet, un dels símbols més importants de València. No obstant això, la 'plantà' es durà a terme sempre que es garantisca la seguretat. Així ho ha especificat el Regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset.

I és que és la primera vegada que els valencians estarem davant un monument d'aquestes dimensions. Per aquest motiu, també es pretén que els voluntaris, que participen a alçar l'element principal de la falla, siguen representatius tant de la societat fallera, com de la ciutadania.

El passat mes de desembre, Manolo García, juntament amb l'ajuda de nombrosos representants del món faller, va realitzar una primera prova per a assegurar-se que, amb l'ajuda d'una grua i la força de tots els voluntaris, es podia dur a terme aquest ambiciós projecte.

El monument ha sigut batejat amb el nom 'Valencia, Ca la Trava', i realitzarà una sàtira humorística fent referència als diferents projectes que mai han arribat a executar-se per diferents traves.

Es preveu que l'11 de març, al voltant de les 18.00 hores, tinga lloc la 'plantà al tombe' d'aquest gran monument faller que, sens dubte, passarà a la història.

Arxivat a:

Destacats