València autoritza una xifra rècord de 183,8 milions d’euros en inversions a 31 d'octubre

Guardar

Ayuntamiento de València
Ayuntamiento de València

L'Ajuntament de València ha autoritzat a 31 d'octubre un total de 183,8 milions d'euros de les inversions previstes en els pressupostos municipals de 2022, 57 milions més que l'any anterior i 125 més que en 2015. El regidor d'Hisenda, Borja Sanjuán, ha destacat "l'esforç inversor de l'Ajuntament, que torna a registrar xifres històriques un altre més".

"A aquestes altures de l'any, les inversions autoritzades tripliquen les que es van realitzar fa set anys, amb el Partit Popular, i aconsegueixen ja el 53,71% del total previst en els comptes municipals", ha manifestat Sanjuán en assegurar que "aquest govern és el més inversor de la història de la ciutat de València i està registrant xifres rècord en un moment en el qual les inversions municipals són fonamentals per a reactivar l'economia de la ciutat". "Amb les dades que s'han fet públiques hui, tornem a marcar un nou registre històric", ha ressaltat.

Pel que respecta a les inversions adjudicades, també s'ha aconseguit un "nou rècord" a hores d'ara de l'any, ja que han ascendit fins als 147,8 milions, 17 més que el mes anterior, 40 més que l'any anterior i 92 més que en 2015. La xifra aconseguida a 31 d'octubre és un 266% superior al mateix període de fa set anys, segons les dades d'execució d'inversions.

Sanjuán ha destacat el gran volum d'inversions que ha mobilitzat el consistori en 2022 i que ha aconseguit els 342 milions d'euros, de les quals més de la meitat, el 53%, ja s'han autoritzat. El percentatge d'inversions autoritzades 31 d'octubre supera ja la xifra aconseguida en 2021.

Arxivat a:

Destacats